فرنگي کاران ايران امروز در سه وزن کشتي مي گيرند
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، در اين مسابقات که در شهر هرنينگ دانمارک ادامه دارد، امروز اميد نوروزي نماينده كشتي فرنگي ايران در وزن 60 كيلوگرم در دور نخست با كشتي گيري از چين روبرو مي شود و در صورت پيروزي در دور دوم با برنده كشتي گيران بلغارستان و دومنيكن کشتي خواهد گرفت كه در اين وزن 36 کشتي گير حضور دارند.
همچنين در وزن 84 كيلوگرم، حبيب الله اخلاقي، کشتي گير کشورمان در اين وزن در دور نخست استراحت مي كند و در دور دوم با الكسي ميشين دارنده مدال المپيک از روسيه مبارزه مي کند، اخلاقي در صورت پيروزي در دور سوم با برنده رقابت کشتي گيران استوني و ونزوئلا روبرو مي شود كه در اين وزن هم 33 کشتي گير کشتي مي گيرند.
لازم به ذكر است، در وزن 96 كيلوگرم در اين وزن 34 کشتي گير حاضرند و از ايران اميرعلي اكبري هم با استراحت در دور نخست، در دور دوم با كشتي گيري از دانمارك مبارزه مي کند و در صورت پيروزي در دور سوم مقابل برنده كشتي گيران كوبا و بلغارستان قرار مي گيرد.
ضمن اينکه مراسم وزن کشي سه وزن باقي مانده اين پيکارها هم امروز برگزار ميشود و نمايندگان اوزان 66، 74 و 120 کيلوگرم تيم ملي کشتي فرنگي کشورمان هم با رفتن بر روي باسکول حريفان خود را خواهند شناخت.
گفتني است، رقابت هاي اين سه وزن هم از بعد از ظهر فردا در تالار مه سه سنتر شهر هرنينگ دانمارک شروع خواهد شد./انتهاي پيام/