به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» تصویری که پیش رو دارید به سال 1359 شمسی در «جبهه غرب میانی» به ثبت رسیده است. حضرت آیت الله خامنهای، آن روزها علاوه بر «امامت جمعه تهران» و «نمایندگی مجلس شورای اسلامی»، نماینده روحانی امام خمینی(ره) در «شورای عالی دفاع» نیز بودند.
در این نما، علاوه بر «حضرت آقا»، سه شخصیت دیگر نیز حضور دارند که نام هرکدام بهدلیلی در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شده است:
*آیتالله «عبدالرحمن حیدری ایلامی» بهسال 1304 شمسی در شهر ایلام متولد شد. وی در سال 1358 شمسی با رأی مردم ایلام به مجلس خبرگان رهبری راه یافت و تا پایان حیاتش دو دوره نمایندگی در این مجلس را بهعهده داشت. «آیت الله حیدری» نخستین مجتهدی بود که در ساعات آغازین جنگ با حضور در منطقه مرزی مهران، فرمان تشکیل خط پدافند را صادر و با فراخوانی مردم، بسیج مردمی را پایهگذاری کرد. ایشان همواره بههمراه مردم به جبههها میرفت و در عملیات «ضربت ذوالفقار» (آزادسازی میمک») که با هماهنگی ارتش و نیروهای عشایر ایلام (ایل «خزل») صورت گرفت، فرماندهی عملیات را بهعهده داشت. وی در نیمهشب 11 دی 1365 دیده از جهان فرو بست و پیکرش با تشییع مردم ایلام در جوار حرم فاطمه معصومه به خاک سپرده شد.
*مجید حداد عادل، بهسال 1330 شمسی در تهران متولد شد. وی بهسال 1348 شمسی، در رشته رشته «مهندسى متالوژى» وارد «دانشگاه صنعتى شریف» شد. مجید در سالهاى 1350 و 1351 بهسبب فعالیتهاى مذهبى و سیاسى به زندان افتاد. بهسال 1357 شمسی از دانشگاه فارغ التحصیل شد. بهسال 1357 براى گذراندن یک دوره مدیریت به انگلستان رفت. با پیروزى انقلاب اسلامى تحصیل را رها کرد و به ایران بازگشت. وى تا زمان شهادت، این مشاغل را بهعهده داشت: مسئولیت در دفتر نخست وزیرى، مسئولیت بخش فرهنگى جهاد سازندگى، نظارت بر انتشار مجله «جهاد سازندگى»، عضویت در شوراى مدیریت تولید رادیو، همکارى با شوراى عالى دفاع، معاونت سیاسى ــ ادارى استاندارى کرمانشاه و سرپرستى استاندارى کرمانشاه.
مجید حداد عادل در عصر روز سهشنبه هفتم مهر 1360، در جبهه «دارخوین» از ناحیه سر مورد اصابت ترکش قرار گرفت و بال در بال ملائک گشود. مجید حداد عادل در قطعه: 24 ردیف: 98 شماره: 47 آرام گرفته است.
*سرهنگ هوشنگ عطاریان، هنگام آغاز جنگ تحمیلی فرماندهی قرارگاه عملیاتی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در غرب کشور را بهعهده داشت. وی بهسال 1361 شمسی، درست در گرماگرم جنگ ایران و عراق، بهجرم عضویت در «حزب توده» و جاسوسی برای «اتحاد جماهیر شوروی» و «انتقال اطلاعات محرمانه به عوامل این کشور»، دستگیر و پس از محاکمه کنار سایر اعضای «حزب توده» به اعدام محکوم شد که حکم در اواخر سال 1362 شمسی به اجرا درآمد.
منبع: مشرق
ممنون