کد خبر:۴۲۲۹۹۸
فضائلی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

طولانی شدن روند مذاکرات قطعا به نفع جمهوری اسلامی نیست

کارشناس مسائل هسته ای گفت: طولانی شدن روند مذاکرات قطعا به نفع جمهوری اسلامی نیست چون طرف مقابل از این مسئله متضرر نخواهد شد و در شرایط فعلی فعالیت‌های هسته‌ای ایران است که به نوعی در روند مذاکرات به تعویق افتاده است.

مهدی فضایلی کارشناس مسائل هسته ای در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو »، با اشاره به علت طولانی شدن مذاکرات اظهار داشت: براساس سخنان ظریف بحث اراده سیاسی طرف مقابل در روند مذاکرات موثر است زیرا طرف مذاکره کننده و به طور مشخص ایالات متحده بنا ندارد یک توافق برد برد تن در دهد.

 

وی اضافه کرد: آن ها به دنبال توافقی هستند که به صورت یکجانبه منافع آنها را تامین کند و برای جمهوری اسلامی منافعی نداشته باشد یا در برگیرنده منافع حداقلی باشد لذا این سبب طولانی شدن مذاکرات شده است.

 

این کارشناس مسائل هسته ای در پاسخ به این سوال که به طور کلی طولانی شدن روند مذاکرات به نفع کدام یک از طرفین است اظهار داشت: طولانی شدن روند مذاکرات قطعا به نفع جمهوری اسلامی نیست چون طرف مقابل از این مسئله متضرر نخواهد شد و در شرایط فعلی فعالیت های هسته ای ایران است که به نوعی در روند مذاکرات به تعویق افتاده است.

 

وی اضافه کرد: نه تنها فعالیت های هسته ای بلکه بسیاری از مسائل دیگر کشور نیز در شرایط فعلی در یک وضعیت بلاتکلیف و معطل مانده است و چشم انتظار نتایج مذاکرات است . لذا به همین دلایل طولانی تر شدن مذاکرات و توافق قطعا به زیان کشور ماست با توجه به این که برخی تحلیلگران آمریکایی نیز صراحتا عنوان کردند که طولانی شدن مذاکرات به نفع آمریکا و به زیان جمهوری اسلامی است.

 

فضائلی در پایان خاطر نشان کرد:البته این تحلیل به معنی پذیرش هر نوع توافق برای پرهیز از طولانی شدن مذاکرات نیست به همین جهت جمهوری اسلامی به هر توافقی تن نخواهد داد بلکه باید تکلیف یک توافق خوب را هر چه زودتر مشخص کند و اگر طرف مقابل نمی خواهد به این مسئله (حصول یک توافق خوب) تن دهد جمهوری اسلامی باید برنامه های خود را مطابق برنامه ریزی سابق دنبال کند و دولت در حوزه های اقتصادی بیش از این کشور را منتظر نتایج مذاکرات نگذارد .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار