به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، صبح امروز میزگرد دانشجویی با حضور میکائیل دیانی «دبیر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل» ، علی پهلوان «دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان» و ناصر آراسته «دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور وجمعی از خبرنگاران در خبرگزاری دانشجو برگزار شد.
در این میزگرد علی پهلوان «دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان» با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با تشکلها از تشکل های خودساخته به ظروف یک بار مصرف یاد کردند،گفت: تشکلهای دانشجویی فراز و فردوهای مختلفی داشتند، در دورههای مختلف به نسبت کارکردی که دارند و وظایفی برعهدهشان است، اگر یک بررسی اجمالی داشته باشیم نسبت به این که کجاها ورود داشته است می دانیم در فتنه 78 جنبش دانشجویی از وظایف اصلی که آرمان خواهی و استقلال بود فاصله میگیرد.
وی تصریح کرد: در آن فتنه عدهای افراد سیاسی وارد کارشده وسعی دارند که با استفاده از جنبش دانشجویی محیط را تحت تاثیر قرار دهند و از ابزار سیاسی برای فشار آوردن به نظام و مقاصدشان استفاده کنند. محیط دانشگاه تبدیل به یک باشگاه سیاسی شده و کرامت او را پایین میآورند.
دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه جنبشهای دانشجویی در آن زمان به وسیله ای برای رسیدن به مقصودهای سیاسی برای عدهای میشود،اظهار داشت: امروز از تشکلها میخواهند به عنوان یک تریبونی برای تبلیغ در انتخابات استفاده کنند، چراکه دانشگاه در ذهنیت جامعه اثرگذار است پس اگر یک سری تشکل وجود داشته باشد از آنان میخواهند که همراهی صورت بگیرد، اگر نباشد ایجاد میکند.
وی افزود: در این میان اگر تشکلهایی باشد که با ثبات بوده در دورههای مختلف چه دولت بخواد همراه باشد یا نباشد،با ثبات است. تشکلهایی که اینگونه شکل میگیرند زود از بین میروند و رهبری تعبیر دقیقی داشتندچراکه به کرامت دانشجو توهین میشود. واقعا جایگاه دانشجویی بالاتر بوده و باید خودش موج آفرین باشد.
پهلوان با بیان اینکه تنها راه مقابله با تشکلهای خودساخته روشنگری در این راه است،تاکید کرد: در این مسیر روشنگری صورت میگیرد،و در جذب دانشجوها وتبلیغات می توانیم در این مسیر مصون بمانیم.ما سعی می کنیم کار خودمان را انجام دهیم از حق دفاع کنیم و خیلی آزادانه کار خود را انجام دهیم چراکه اینگونه تشکلها میآیند و میروند و برای ما نگرانی ندارد.
وی با اشاره به بحث تمایز واقعگرایی وآرمانگرایی گفت: در بحث آرمان گرایی دانشجویان باید یک سری از واقعیتها را باید ببینند، شما انقلابها را مقایسه کنید، انقلاب ایران، فرانسه وقتی مقایسه انجام دادیم می بینیم چه قدر پیشرفت کردیم ما نسبت خودمان در یک دوره ای که گذشته چه قدر جلو رفتیم و پیشرفت کردیم این به ما کمک می کند که اعتماد به نفسمان بالا رفته و اگر مطالبه ای می کنیم بدانیم مطالباتی که در گذشته بوده و ادامه خواهد داشت اثرگذار است .
دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه در این مسیر نقش اصلی دانشجوها باید انجام دهند وظیفه اصلی ما آرمان گرایی است،تصریح کرد: مسئولین بالاخره با واقع گرایی و آن محدودیت هایی که دارند برآیندش یک برآیندی می شود که تحقق پیدا می کند و آرمان های انقلاب ان شالله به عمل برسد،ما سعی می کنیم به وظیفمون عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه در ارتباط با انتخابات مجلس و انتخابات ها پروسهای در پایان خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی که انتخابات پیش روی ماست باید صحبت های رهبری وامام پیرامون انتخابات را ملاک قرار دادهو همچنین در دیگر دفاتر اتحادیه هم در سطح استان هااین مباحث پیگیری میشود. دیدگاههای نمایندگانبررسی می شود و انشالله مسیر خوبی پیش روی ماست.