مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۵
فرانسه از سد برزیل گذشت
تیم ملی والیبال فرانسه در مرحله نهایی لیگ جهانی ۲۰۱۵، برزیل را شکست داد.
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، تیم ملی والیبال فرانسه در نخستین بازی مرحله نهایی لیگ جهانی 2015، موفق به شکست 3 بر یک تیم ملی برزیل شد.
در این دیدار که در شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار شد، بازیکنان تیم ملی فرانسه در ستهای دوم، سوم و چهارم با نتایج 25 بر 21، 31 بر 29 و 25 بر 19 شاگردان برناردو رزنده را شکست دادند. برزیلیها تنها در ست اول 29 بر 27 بر میهمان خود غلبه کردند.
در این بازی آنتونین روزیه 25 امتیاز برای فرانسه و ریکاردو لوکارلی 21 امتیاز برای تیم ملی برزیل کسب کردند.
تیم ملی فرانسه، تنها تیم بدون شکست لیگ جهانی 2015 تا مرحله نهایی مسابقات است که با غلبه بر برزیل، رکورد شکست ناپذیری خود را همچنان حفظ کرد.
تیمهای ایتالیا و صربستان، برگزار کننده بازی دوم روز نخست هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.