آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۷۲۹۲

دیدار استقلال با همنام اهوازی به تساوی رسید

دیدار تدارکاتی تیم‌های فوتبال استقلال تهران و خوزستان با تساوی به پایان رسید.

دو تیم استقلال تهران و استقلال خوزستان از ساعت 18 امروز در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی در دیداری دوستانه به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

 

گل تیم فوتبال استقلال تهران را جابر انصاری به ثمر رساند و گل استقلال خوزستان را رحیم ذهیوی وارد دروازه همنام تهرانی کرد.

 

پرویز مظلومی در ابتدای نیمه دوم ترکیب تیمش را تغییر داد و نفراتی مثل آرش برهانی، محسن کریمی، محمدرضا خرسندنیا و علیرضا رمضانی را به زمین فرستاد.

 

از این مسابقه حدود 300 نفر از طرفداران تیم استقلال دیدن کردند.

طبق برنامه بازیکنان تیم فوتبال استقلال فردا در نوبت صبح تست پزشکی خواهند داشت و سپس از ساعت 18 و 30 دقیقه یک تمرین ریکاوری را برگزار می‌کنند. در نهایت استقلالی‌ها روز شنبه به استراحت می‌پردازند تا برای دیدار با سیاه جامگان آماده شوند.

 

تیم فوتبال استقلال روز پنجشنبه هفته آینده در ورزشگاه ثامن‌الائمه شهر مشهد در اولین دیدار خود در لیگ پانزدهم میهمان سیاه جامگان خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار