به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، در روز نخست این همایش با حضور کارشناسان و صاحبنظران حوزه علم و فناوری، سیاستگذاری علم و فناوری، اعضای انجمن مدیریت فناوری، کارشناسان و متخصصان حوزه سیساستگزاری از کشور هند، تجربیات این کشور در سیاستگذاری علم و فناوری و توسعه اقتصاد دانشبنیان مورد بررسی قرار گرفت.
در نخستین روز این همایش نیم قرن تجربه کشور هند در حوزه سیاستگذاری علم و فناوری و توسعه اقتصاد دانشبنیان توسط اساتید دانشگاه و فعالان حوزه سیاستگذاری علم و فناوری به اشتراک گذاشته شد.
با حضور آرون کولشرشتا، آشوک جِین و دکتر پراکاش، از سیاستگذاران، اساتید دانشگاه و دانشمندان کشور هند، به مرور بخشی از این تجربیات پرداخته شد. آشوک جین به بیان تجربیات هند در راهبردها و قوانین هند در حوزه علم و فناوری پرداخت. همچنین پروفسور پراکاش دربخش نخست سخنان خود با موضوع نگاهی اجمالی به رشد فراگیر هند در حوزههایی همچون کشاورزی، دارویی و زیستفناوری پرداخت و در دومین بخش سخنرانی خود از تغییر پارادایم درمانی در هند از شیوه سنتی به مدرن سخن گفت.
علی وطنی معاون توسعه فناوری، دکتر مهدسی الیاسی معاون سیاستگذاری و ارزیابی معاونت علمی و فناوری، دکتر زند حسامی مدیر دفتر ارزیابی و نظارت راهبردی معاونت علمی و فناوری، مهندس حمیدرضا امیرینیا مشاور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری و جمعی از اعضای انجمن مدیریت فناوری ایران در این نشست حضور داشتند.
این همایش با هدف ارائه تجربیات و دستاوردهای کشور هند به عنوان یکی از کشورهای فعال در حوزه علم و فناوری و آشنایی کارشناسان و صاحبنظران کشورمان با دستاوردها و تجارب این کشور برگزار میشود.
همایش دوروزه بررسی نیم قرن تجربه سیاستگذاری علم و فناوری و توسعه اقتصاد دانشبنیان در کشور هند، فردا ۶ مردادماه و در آخرین روز خود که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود، میزبان سخنرانی سورندا پال و پروفسور کمال کانت ویودی، دو صاحبنظر هندی در حوزه سیاستگذاری علم و فناوری خواهد بود.