کد خبر:۴۲۹۴۰۵

آشتی کی‌روش و رونالدو در یک جشن عروسی! +عکس

کارلوس کی روش و کریس رونالدو که هنوز با هم اختلاف دارند، به یک جشن عروسی دعوت شده اند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» مراسم ازدواج خورخه مندس و همسرش در شهر لیسبون پرتغال برگزار می شود. مندس دومین فرد پرنفوذ در فوتبال دنیا به حساب می آید که مدیر برنامه های اکثر ستارها و مربیان بزرگ فوتبال دنیاست.

 

کریس رونالدو، دی ماریا، فالکائو، خوزه مورینیو، اسکولاری، کروش، نانی و... از جمله بازیکنن و مربیانی هستند که زیر نظر او کار می کنند. مندس در بزرگترین نقل و انتقال های تاریخ فوتبال دنیا نقش داشته و چهره‌ای بسیار معروف به حساب می آید.

 

 

طبیعی است که برای مراسم عروسی او مشتی از ستاره های فوتبال دنیا دعوت شوند. به گزارش رسانه های پرتغال، اکثر چهره های بزرگ فوتبال دنیا از جمله کی‌روش و رونالدو به این مراسم دعوت شده اند. هیچ بعید نیست رونالدو و کروش که از جام جهانی 2010 با هم دچار اختلاف شدند، در این مراسم اختلاف و مشکلات را کنار بگذارند و با هم آشتی کنند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار