کد خبر:۴۲۹۶۲۹

هشدار آمریکا در مورد خطر هک شدن خودروها

این تامین‌کننده فقط برای کرایسلر رادیو نساخته است و به بسیاری از خودروسازان رادیو فروخته است. ما تلاش می‌کنیم بفهمیم گستردگی این آسیب‌پذیری چقدر است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ مساله امنیت سایبری که موجب شد شرکت فیات کرایسلر 4/ 1 میلیون دستگاه خودرو را فراخوان کند، احتمالا دیگر خودروسازان را نیز تهدید می‌کند.

 

به گزارش رویترز، مارک روسکیند، رئیس اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا، می‌گوید این اداره نظارتی تلاش می‌کند مشخص کند چند خودروساز از شرکت تامین‌کننده رادیوهای کرایسلر، رادیو خریداری کرده‌اند. او به خبرنگاران گفت:«این تامین‌کننده فقط برای کرایسلر رادیو نساخته است و به بسیاری از خودروسازان رادیو فروخته است. ما تلاش می‌کنیم بفهمیم گستردگی این آسیب‌پذیری چقدر است.» او نام این تامین‌کننده را فاش نکرد. اما چارلی میلر، یکی از دو نفری که جیپ کرایسلر را هک کردند، می‌گوید این رادیو یک سیستم متصل به اینترنت تولید شده توسط شرکت هارمان اینترنشنال اینداستریز بوده است. مقامات هارمان دراین باره اظهار نظری نکردند.

 

این در شرایطی است که کارشناسان هشدار داده‌اند که اپلیکیشن آن‌استار جنرال موتورز که یک سیستم ارتباطی در خودروهای جنرال موتورز است، نیز قابل هک شدن است.


 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار