کد خبر:۴۲۹۹۳۰

روحانی از تنبیه شدنش در دوم دبستان نوشت

حسن روحانی در کتاب خاطرات خود، درباره دوران دبستان و ضعف درسی در این دوران، به تنبیه معلم بابت اشتباه در پاسخ‌گویی به جدول ضرب اشاره می کند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حسن روحانی در کتاب خاطرات خود، درباره دوران دبستان و ضعف درسی در این دوران، به تنبیه معلم بابت اشتباه در پاسخ‌گویی به جدول ضرب اشاره کرده و می‌نویسد: اولین و آخرین باری که از معلم کتک خوردم، در همین کلاس و برای جدول‌ضرب بود. معلم کلاس از من پرسید 9.9 تا؟ در جواب به‌جای 81، گفتم: 18 و همین باعث شد معلم با خط‌کشی که در دست داشت، به دست من بزند!

 

ثلث اول کلاس دوم با مشکلات فراوان گذشت و در ثلث دوم، به‌خصوص در ثلث سوم وضع درسی من کمی بهتر شد. گرچه تا پایان سال همچنان وضع درسی من متوسط و حتی ضعیف بود، ولی بالاخره قبول شدم و از اینکه کلاس دوم را با موفقیت طی کردم و تجدیدی نیاوردم، خوشحال بودم.

 

البته روحانی در صفحه 40 کتاب می‌گوید که در کلاس‌های چهارم، پنجم و ششم همیشه شاگرد اول بودم و بی انصافی است اگر این را نقل نکنیم.

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
شاهین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷
سلام. لطفا به ایشون بفرمایید که هیچ موقع جدول ضرب مخصوص کلاس دوم دبستان نبوده است!!!! بلکه همیشه و همواره در کلاس سوم تدریس شده است!!! پس قضیه کتک خوردن از معلم آنهم در مخروبه های سمنان در آن زمان واقعیت ندارد!!!!
10
0
سعید
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۶
اره درسته سال سوم ابتدایی بود
آرین پ
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۵
دست ایشون درد نکنه ایشون دارن سالهای ابتدایی تحصیلشون رو با ریاست جمهوریشون مقایسه میکنن و پیام میدن که در دور بعد هم هستن و مردم در سالهای چهارم به بعد ریاست جمهوریشون با تدابیر ممتاز ایشون اوضاع کلی مردم بهبود پیدا میکنه. دم شما گرم انشالله که این دفعه دیگه این دو دریا که داریم با این ماستا دوغ بشن. انشالله
7
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۷
حاج آقا خاطره شماره 2
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار