فواد ایزدی کارشناس سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به ادعای اوباما مبنی بر اینکه در ایران دیکتاتوری وجود دارد و مردم از قدرت تصمیم گیری برخوردار نیستند گفت: رئیس جمهور ایران برای سیاست خارجی کشور طراحی تنش زدایی داشت و از ادبیات نرم استفاده میکرد زمانی که این ادبیات به کار برده میشود و در مقابل کشوری موضع گیری نمیشود،کشور طرف مقابل احساس میکند کشور متبوع شما به ارتباط با کشور وی نیازمند است.
وی اضافه کرد: در این شرایط طرف مقابل درخواست های خود را هر روز بالاتر می برد و ما درروند مذاکرات شاهد این زیاده خواهی و عقب گرد جمهوری اسلامی بودیم.
این کارشناس سیاست خارجی با بیان اینکه این اتفاقات به دلیل جایگاهی بود که رئیس جمهور ایران و مقامات کشور برای جمهوری اسلامی رقم زدند ادامه داد: اینکه مقامات کشور اظهارات خلاف طرف مقابل را پاسخ نمی دهند، طرف مقابل نیز مرتبا زیاده خواهی میکند،این رفتار در حقیقت حاصل بازخوردی است که طرف مقابل از مسئولین کشوردریافت کرده است.
ایزدی در پایان خاطرنشان کرد:واکنش مناسبتر آن بودکه شخص رئیس جمهور و یا سایر مسئولان در قبال این قبیل اظهارنظرات رئیس جمهور آمریکا موضع شفاف و روشنی اتخاذکنند.