کد خبر:۴۳۲۱۱۸
جوابیه فدراسیون فوتبال طراحان تفحص از سازمان لیگ را قانع نکرد
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: جوابیه فدراسیون فوتبال طراحان تفحص از سازمان لیگ این فدراسیون را قانع نکرد.
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، دفتر ارتباطات مردمی محمداسماعیل سعیدی از تهیه طرح تحقیق و تفحص از سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال خبر داد و افزود:با توجه به مشکلاتی که درعرصه فوتبال وجود دارد و با وجود هزینه های سنگین در این عرصه، نتیجه ای که انتظار می رود حاصل نشده است و رتبه فوتبال ایران در سطح آسیا و جهان قابل قبول نیست.
وی با بیان اینکه طرح تحقیق وتفحص تقدیم هیات رئیسه مجلس شده است، گفت : پس از تقدیم این طرح به هیات رئیسه این موضوع به کمیسیون فرهنگی مجلس ارجاع شد و فدراسیون فوتبال نیز یک جوابیه ای ارسال کرد که نمایندگان قانع نشدند.
سعیدی ادامه داد: بنده در نامه ای به کمیسیون فرهنگی اعلام کردم که جوابیه فدراسیون فوتبال قانع کننده نبود و بر انجام این تحقیق و تفحص مصر هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰