آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۱۲۲

حضور بزرگان فوتبال جهان در ایران قطعی شد

تیم فوتبال ستارگان اسبق فوتبال جهان از روبرتو کارلوس تا لویز فیگو، برای دیداری دوستانه با ستارگان فوتبال ایران، ششم شهریور به تهران می آیند.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، میشل سالگادو بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال اسپانیا و رئال مادرید در ارتباطی اینترنتی با برنامه 90 درباره حضور تیم فوتبال ستارگان سابق جهان سخن گفت.

 

میشل سالگادو که پیش از این سابقه حضور در ایران را دارد در ارتباط اسکایپی در این مورد افزود: حضور تیم ستارگان در ایران در تاریخ ششم شهریور قطعی شده است و بازیکنان بر اساس بلیت هایی که برای شان گرفته شده به ترتیب وارد تهران می شوند.

 

به گفته سالگادو علاوه بر خودش بازیکنانی مانند ایگنر، ویتور بایا، روبرتو کارلوس، مارسل دسایی، فرناندو هیرو، فرناندو کوتو، فابیو کاناوارو، مندیتا، ادگار داویدز، لیتمانن، لوئیز فیگو، پائولتا و پاتریک کلایورت در مسابقه روز ششم شهریور حضور خواهند داشت.

 

این بازیکن اسبق تیم ملی اسپانیا یادآور شد: البته بلیت کلایورت هنوز قطعی نشده و کارهایی دارد اما سعی می کنیم او را به بازی برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار