ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا، در مصاحبه با روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت فاش کرد: واشنگتن و هیئت مذاکره کننده آمریکا در وین به صورت دورهای با دانشمندان هسته ای اسرائیلی در طول مذاکرات با ایران، مشورت می کردند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، مونیز با تاکید بر روابط قوی میان دو طرف افزود:" باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دوست واقعی اسرائیل است. "
وی خاطر نشان کرد: "تماس های هیئت مذاکره کننده آمریکا در وین با دانشمندان هسته ای اسرائیل به صورت دوره ای و نیز همزمان با جلسات مذاکرات با ایران ادامه داشت. اسرائیل به این شیوه از آنچه در سر میز مذاکرات در وین می گذشت اطلاع پیدا می کرد. بر خلاف سخنان مقامات اسرائیلی، موضع و دیدگاه واشینگتن در لحظه تصمیم گیری نهایی هم به اطلاع تل آویو رسید. "
وزیر انرژی آمریکا، که در مذاکرات هسته ای با ایران حضور داشت، گفت: وندی شرمن، رئیس هیئت مذاکره کننده آمریکا در وین، به تل آویو سفر کرد و در آنجا تبادل نظر درباره مسایل فنی و تکنیکی انجام شد و مقامات اسرائیلی را از مذاکرات مطلع کرد.
ارنست مونیز گفت: "در توافقنامه وین تضمینهایی وجود دارد که ایرانیها به تعهدات خود عمل کنند و شناسایی هر نوع تخلفی از طرف ایران امکان پذیر است. "
مونیز در ادامه در درباره رایگیری برای توافقنامه هستهای ایران در کنگره هشدار داد تصویب نشدن توافقنامه در دو مجلس نمایندگان و سنا باعث فروپاشی ائتلاف بین المللی برای رویارویی با ایران خواهد شد.
وی افزود: "آمریکا در دو سال گذشته موفق شد جهان را متحد کند تا مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود. اگر کنگره این توافقنامه را رد کند، ما ضرر خواهیم کرد و تنها خواهیم ماند و تحریمها پایان خواهد یافت و اوضاع بدتر خواهد شد. ایران همچنین خواهد توانست برنامه هسته ای را بدون نظارت پیگیری بکند، در حالی که ما هیچ اطلاع از تاسیسات هستهای این کشور نخواهیم داشت. "
مونیز تعامل دولت آمریکا در دو دوره ریاست جمهوری باراک اوباما با رژیم صهیونیستی را تمجید کرد.
نمی دونم چرا قیافه این بابا رو میبینم یاد عکس جوکر روی پاسور میافتم. جالبه که نقشش در مذاکرات هم مثل همون جوکر هستش و هر وقت کارتی گم بشه ازش استفاده میشه یا اصلا ازش استفاده نمیشه. به نظر شما ایشون کجای پیاز بوده...؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.