کد خبر:۴۳۳۶۹۷

امیرعبداللهیان به آلمان و سوییس رفت

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان به دعوت همتاهای خود امروز دوشنبه عازم آلمان و سوییس شد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، حسین امیر عبداللهیان قراراست دردیدار با مقام های این کشورها در باره مسائل و موضوع های مهم منطقه ای بویژه یمن، سوریه و عراق و مبارزه با تروریسم و افراط گرایی به بحث و تبادل نظر بپردازد.

 

به دنبال بیانیه مشترک ایران و گروه 1+5 و صدور قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص توافق هسته ای ایران با گروه 1+5 هیات های سیاسی و اقتصادی از کشورهای مختلف راهی کشورمان شدند و دعوت های متعددی برای سفر مقام های ایرانی به کشورهای اروپایی به تهران ارسال شده است.

 

دراین چارچوب یک هیات بلند پایه اقتصادی آلمان به ریاست زیگمار گابریل معاون صدراعظم و وزیر انرژی و اقتصاد آن کشور اواخر تیرماه برای گسترش روابط سیاسی ،تجاری و اقتصادی به تهران سفر کرد. 

 

همچنین ایو رسیه قائم مقام وزیر امور خارجه سوئیس اوایل مرداد ماه در سفر به تهران با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان دیدار و بر ضرورت همکاری دو کشور در مسائل مهم منطقه ‏ای و جهانی تأکید کرد.

 

قائم مقام وزیر امور خارجه سوئیس ضمن مثبت ارزیابی کردن همکاری‏های دو کشور به همراه سازمان ملل متحد در کمک به بهبود وضعیت انسانی در سوریه، خواستار ادامه این همکاری‏ها شد، همچنین توافق هسته ‏ای جمهوری اسلامی ایران با 1+5 را زمینه ساز تاثیرگذاری بیشتر تهران در ارتباط با کشورهای منطقه ارزیابی کرد.

 

امیرعبداللهیان هم با تأکید بر حق مردم سوریه و یمن در تعیین سرنوشت خود، بیان کرد: فشارهای برخی کشورها برای برکناری دولت قانونی سوریه توأم با حمایت مادی و نظامی از گروه های تروریستی، بدعت خطرناکی بوده است که منجر به تقویت گروه‏های تروریستی شده و به تهدیدی برای کشورهای منطقه و جامعه بین ‏المللی تبدیل شده است.

 

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در جریان دو سفر اخیر منطقه‌ای محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه به کویت ، قطر و عراق حضورداشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار