کد خبر:۴۳۳۸۶۵
در دیدار عمار حکیم

ظریف: گسترش روابط تهران - بغداد اولویت‌های ایران/حمایت از مبارزه دولت عراق با داعش

وزیر امور خارجه در دیدار عمار حکیم گفت: ایران گسترش روابط تهران و بغداد را همواره جزو اولویت‌های خویش می‌داند و از مبارزه دولت عراق با داعش که بی ثبات سازی امنیت و وحدت عراق را هدف قرار داده است، حمایت می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، سید عمار حکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق عصر امروز (سه‌شنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

ظریف در این دیدار با اشاره به نتایج سفرهای منطقه‌ای خود به لبنان و سوریه اظهار داشت: سفر به لبنان و سوریه در پرتو نتایج توافق جمهوری اسلامی ایران با هدف رایزنی و جستجوی راه‌های برون رفت از بحران‌های جاری لبنان و سوریه صورت گرفت و با مقامات مختلف سیاسی، حزبی مسائل منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

 ظریف با اشاره به نتایج سفر به مسکو اظهار داشت: رایزنی‌های تهران - مسکو در راستای حمایت از حاکمیت و احترام به آرای مردم سوریه و پیدا کردن راه‌های معقول و مطابق با واقعیت‌های جاری، سازنده و مفید بود و عملا مخاطرات جدی ناشی از ریشه فزاینده افراطی گرایی و خشونت‌های ضدانسانی داعش را اولویت‌های منطقه قرار داد.

 

وزیر خارجه ایران با اشاره به تحولات جاری عراق اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران گسترش روابط تهران و بغداد را همواره جزو اولویت‌های خویش می‌داند و از مبارزه دولت عراق با داعش که بی ثبات سازی امنیت و وحدت عراق را هدف قرار داده است، حمایت می‌کند.

 

عمار حکیم با تشریح آخرین تحولات داخلی عراق گفت: عراقی‌ها در مبارزه با داعش در چارچوب راهنمایی‌های مرجعیت، گام‌های موثر و بلندی را برداشته‌اند.

 

عمار حکیم با تبیین آثار اقدامات و فعالیت‌های گروه‌های بسیج مردمی با همکاری ارتش عراق اظهار داشت: این رویکرد موجب موفقیت‌های بزرگی در راستای برقراری امنیت و اعمال حاکمیت واقعی عراق را فراهم ساخته است.

 

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق عنوان کرد: تلاش‌های وحدت آمیز صفوف طیف‌های مذهبی و ملی عراق در مقابل مخاطرات داعش موجب شده تا تمامی آحاد مردم عراق اعم از مذاهب سنی، شیعی و مسیحی را در برابر چالش‌های داعش در یک جبهه واحد و مستحکم کند.

 

عمار حکیم با اشاره به آثار مثبت توافق هسته‌ای ایران و 1+5 گفت: آثار توافق ایران با غرب بر منطقه، صفحه جدیدی را فراروی تحولات منطقه باز کرده است و بسیاری از نخبگان و مردم منطقه این رویکرد را در نتیجه خردورزی رهبری جمهوری اسلامی ایران قلمداد می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار