گزارشي از بازتوليدNGO هاي دولت خاتمي براي ساماندهي آشوب در دانشگاه ها
کد خبر:۴۳۳۹۷

گزارشي از بازتوليدNGO هاي دولت خاتمي براي ساماندهي آشوب در دانشگاه ها

سران تندرو اصلاح طلب كه از هر وسيله اي براي زنده ماندن جريان موسوم به سبز استفاده مي كنند، پس از شكست در به آشوب كشاندن صحن دانشگاه استفاده از NGOها را براي ايجاد آشوب ها و اغتشاشات آتي در نظر گرفته اند.

خبرنامه دانشجويان ايران در گزارشي نوشت: تا قبل از رياست‌جمهوري محمد خاتمي تشكيلات NGO در ايران بسياركم بود كه به چشم اقشار جامعه نمي‌آمد، در دوران  رياست‌جمهوري خاتمي، وزارت كشور با ارائه مجوز هاي متعدد در سطح اجتماعي و در سطح وسيع به تشكيل اين NGOها در كشور اقدام وكمك كرد.

اين NGOها تا شكل‌گيري حادثه كوي دانشگاه هيچ بازخوردي از خود در جامعه نداشتند اما در حين حادثه كوي دانشگاه اعضا و سران اين NGOها، فرماندهان آشوب ها در حادثه كوي دانشگاه سال 78 بودند كه همراه با اغتشاشگران و افراطيون دوم خردادي اغتشاشات را هدايت كردند.

در نهايت با توجه به هزينه‌هاي گزاف و بودجه‌هاي كلان دولت در جهت شكل‌گيري اين نهادهاي غيردولتي، در دوران خاتمي بدون هيچ بازخوردي به تعطيلي كشيده شدند.

اما در سال جاري و با گذشت زمان 10 ساله از طرح اوليه دولت خاتمي، اين سازمان هاي پايه گذاري شده توسط اتاق فکر اصلاح طلبان که از قضا در ستاد ميرحسين موسوي نيز مسئوليت هاي مهم داشتند بار ديگر براي اهداف ساختار شکنانه ي اين طيف سياسي به کار گرفته شدند.

پس از  شكست طرح هايي چون "ادعاي تقلب"،"آدم ربايي" ،"تجاوز"و " به آشوب كشاندن صحن دانشگاه"  ، سران افراطي اصلاحات كه اكنون با اعترافات تئوريسين‌هاي خود روبرو هستند، سعي در راه‌اندازي دوباره NGO هاي تاسيس شده در دوران خاتمي و گردآوردن اعضا و سران آنها است.

گرچه افراطيون دوم‌خردادي در اين پروژه نيز به دليل بي‌ميلي اكثريت اعضا و سران اين NGOها  تاكنون نيز به نتيجه مورد وثوق خود نرسيده‌اند وتنها  چند تن از سران اين NGOها  كه از اعضاي حزب مشاركت هستند اين دعوت سران اصلاح طلب را قبول كرده اند.

نويسنده ماركسيست در حلقه سران NGOها

اما در  ميان سركردگان اين نهادهاي غير دولتي  كه جديدا در راستاي بيانيه هاي اخير ميرحسين موسوي در خصوص شبكه هاي عنكبوتي و هرمي عمل مي كنند، مي‌توان به يكي از نويسندگان مقالات صفحه اجتماعي روزنامه اعتماد اشاره كرد.

وي كه هر از چندگاهي در خصوص نهادهاي غيردولتي و اهداف آنها در اين روزنامه مطلب مي‌نويسد يكي از كساني بود كه در دوران خاتمي يكي از اين NGO ها را با اهداف اجتماعي تاسيس كرد.

برگزاري جلسات با دانشجويان افراطي دانشگاه‌هاي تهران و اميركبير، وبلاگ‌نويسان ضد نظام و فعالان سياسي نه چندان مشهور دوم خردادي در منزل شخصي‌اش در منطقه اكباتان تهران از جمله فعاليت‌هاي وي مي‌باشد.

اين نويسنده ماركسيست روزنامه اعتماد در آخرين فعاليت‌هاي سياسي خود، براي راه‌اندازي تجمع اغتشاشگران حامي ميرحسين موسوي در روز قدس، و سعي در به چالش كشيدن و ايجاد اغتشاش در دانشگاه‌هاي تهران و اميركبير از هيچ تلاشي رويگردان نبوده است وحتي در روز سه‌شنبه هفته گذشته جهت ديدار با اصلاح‌طلبان افراطي خراسان رضوي و روساي روزنامه توقيف شده طوس با پرواز 6:30 صبح شركت هواپيمايي آسمان به مقصد مشهد مقدس پرواز كرده و بعد از برگزاري جلسه محرمانه با اين افراطيون بعد از ظهر همان روز از طريق هوايي به تهران بازگشته است.

از جمله اقدامات مخفيانه و زيرزميني كه وي  انجام مي‌دهد يارگيري و ترغيب جوانان به خصوص دانشجويان در حمايت از جنبش موسوم به سبز براي حضور در تجمعات غير قانوني است. وبلاگ‌نويسي، گذاشتن نظرات و كامنت‌هاي تند و سخيف در سايت‌هاي داخلي و خارجي معاند از جمله راه كارهاي اين نويسنده است كه سايرين را نيز به اين رويه دعوت مي كند .

NGO: گروه‌ها، تشكيلات و نهادهاي غيردولتي و مردمي هستند كه در جهت نيل و رسيدن به اهداف اجتماعي و رفاهي جامعه و يا كمك به دستگاه‌هاي دولتي كشور در جهت برطرف شدن معضلات اجتماعي و فرهنگي در سطح جامعه تشكيل مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار