کد خبر:۴۳۴۶۷۰
معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی خبر داد:

توانایی ایران در پشتیبانی از پلتفرم خودروی ساخت داخلی

معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: امروزه ظرفیت علمی و فناوری کشورمان به جایگاهی رسیده است که صنعت خودروسازی کشورمان، با بهره‌گیری از نیروی انسانی جوان و متخصص و تجربه متخصصان مجرب، در پشتیبانی از پلتفرم خودروی ساخت ایران توانمند شده است.
توانایی ایران در پشتیبانی از پلتفرم خودروی ساخت داخلی

به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ محمود شیخ‌زین‌الدین، معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری،‌ با اشاره به توانمندی علمی و فناوری کشور در تولید محصولات تجاری بومی صنعت تولید خودرو، اظهار کرد: ظرفیت فناوری و نوآوری کشور دارای توانمندی کامل برای پشتیبانی از پلتفرم خودروی ساخت ایران را با استانداردهای بین المللی داراست.

 

وی افزود: صنعت خودروسازی کشورمان، با فراز و فرودهای خود در سالیان گذشته همه تلاش خود را در پاسخ گویی به نیازهای بازار داخلی انجام داده است به نظر بسیاری از صاحب نظران صنعت خودرو معتقدند امروز زمان آن فرا رسیده است که خودرو سازان کشور اقدام به ایجاد یک پلتفرم کاملاً ایرانی با استانداردهای بین المللی نماید.


معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری، با تاکید بر ضرورت بهره‌مندی صنعت خودروسازی کشور، از ظرفیت ارزنده نیروی انسانی جوان و متخصص کشورمان، به حمایت معاونت علمی و فناوری از این موضوع اشاره کرد و افزود: معاونت علمی و فناوری اعتقاد دارد سرمایه انسانی عظیم متشکل از فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها، مهندسین و متخصصان با تجربه صنایع کشور با تکیه به پیشرفت‌های حاصل در حوزه علم و فناوری و نوآوری، ظرفیت لازم را برای پشتیبانی این حرکت راهبردی، به ویژه با جلب مشارکت گسترده و مدیریت شده بخش خصوصی فراهم خواهد ساخت.


شیخ زین‌الدین در ادامه با اشاره به فراهم شدن زمینه‌های لازم برای تحقق حرکت اقتصاد دانش‌بنیان بیان کرد: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان نیز امکان حمایت گسترده‌تر از چنین حرکتی را فراهم آورده است. مقدمات کار برای تأسیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار صنعت خودرو صورت گرفته در صورت آمادگی فعالان اقتصادی، صنعتی و دانشگاه ها از موضوع، معاونت علمی و فناوری به این امر اقدام خواهد نمود.



معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به نقش توانمندی در کسب دانش و فناوری و انتقال آن در صنعت خودروسازی، اظهار کرد: معاونت علمی و فناوری همچنین از موضوع انتقال دانش و فناوری، برمبنای چارچوب و تعریف دقیق در حوزه قطعه‌سازی، حمایت خواهد کرد. این حمایت به صورت ویژه برای قطعه‌سازان که دارای ظرفیت صادرات محصول خود باشند، صورت خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار