کد خبر:۴۳۴۸۸۰
تهرانچی در دانشگاه علامه؛

مسیر مذاکرات بیانگر جایگاه علم و فناوری در حفظ اقتدار کشور است

رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: مسیر حرکت هسته‌ای نشان داد علم و فناوری امروز جایگاه خاصی در حفظ اقتدار کشورها یافته است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمد مهدی تهرانچی رئیس دانشگاه بهشتی در نشست علمی مذاکرات هسته‌ای و علوم سیاسی ایران که صبح امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد ضمن گرامی داشت یاد شهیدان علی محمدی و شهریاری اظهار داشت: حکمرانی عالمانه در سیر تحول حکمرانی در کشور ما وجوه مختلف داشت و امروز در حکمرانی کشور علم و سیاست به مدد همت دیپلماسی موفق به یکدیگر نزدیک شده‌اند و توانایی علمی جلوه گر شد.

 

وی افزود: امروز آنچه در صحنه بین الملل اتفاق افتاد، این بود که توانایی علمی جای خود را به تبادل علمی در حوزه دستگاه علمی و دیپلماسی داده است.

 

دفاع از منافع علمی مهمتر از دفاع از منافع سیاسی است

 

تهرانچی با اشاره به توسعه دانش هسته‌ای در دهه‌های اخیر ادامه داد: آنچه در دهه اخیر به توسعه دانش هسته‌ای تا تولید سوخت 20 درصد راکتور تهران برای مصارف پزشکی و تلاش عزیزانمان در وزارت خارجه در کنار جریانی که با ایران هراسی به دنبال مطامع خود بود به همگان نشان داد که دفاع از منافع علمی مهمتر از دفاع از منافع سیاسی است.

 

رئیس دانشگاه شهید بهشتی افزود: این اتفاق آغازی است مبارک که نشان داد دانشگاه باید با همه وجوهش نه در قالب افراد عالم مشاور بلکه به عنوان سازمان عالم پشتوانه دستگاه دیپلماسی کشور باشد.

 

وی با اشاره به جایگاه علم و فناوری در راه حفظ اقتدار کشور یادآور شد: مسیر حرکت هسته‌ای نشان داد علم و فناوری امروز جایگاه خاصی در حفظ اقتدار کشورها یافته است.

 

تهرانچی در ادامه سخنان خود گریزی به مسئله تحریم‌ها زد و گفت: تحریم اقتصادی در کنار تحریم علمی نشان داد دشمن می‌خواست با فشار در اقتصاد کشور حرکت علمی را متوقف کند که خودشان صراحتا عنوان کردند این اقدام شدنی نیست.

 

رئیس دانشگاه شهید بهشتی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم در این جلسه به تبادل علمی بپردازیم و دانشگاه‌های علمی کشور بیش از پیش به پشتوانه دستگاه دیپلماسی درآیند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار