کد خبر:۴۳۵۴۵۳

۲ هزار صفحه وطن فروشی!

یکی از پرونده‌های خیانت اصلاح‌طلبان به کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» در شرایطی که جریان اصلاح‌طلبی برای بازگشایی سفارت انگلیس در تهران پیشاپیش جشن گرفته و به اصطلاح، «اتحاد پلوخوران» را علنی کرده‌اند؛ به نظر می‌رسد یکی از مهم‌ترین موضوعات این سال‌های سیاست در ایران یعنی «خیانت اصلاح‌طلبان به کشور» در حال بررسی و احتمالا تعیین تکلیف است.

 

به گزارش «وطن امروز»، اگرچه خیانت اصلاح‌طلبان به کشور در فتنه 88 علنی شد و اظهارات اخیر مایکل لدین درباره سفارش سران فتنه به وزیر خارجه وقت آمریکا (هیلاری کلینتون) مبنی بر تشدید تحریم‌ها برای تقویت جریان فتنه، بار دیگر این خیانت را یادآوری کرد اما اظهارات اخیر صادق خرازی، از دیپلمات‌های بسیار نزدیک به رئیس دولت اصلاحات و اعتراف او مبنی بر خیانت برخی اصلاح‌طلبان در دولت اصلاحات و دادن اطلاعات به بیگانگان، عمق خیانت جریان اصلاح‌طلبی به کشور را تا حدودی نشان داد.


با این اعتراف خرازی، تقریبا موضوع خیانت اصلاح‌طلبان به کشور و مردم به عنوان یک اصل بدیهی در افکار عمومی مورد توجه قرار گرفته است. از سوی دیگر برخی اظهارنظرها این نوید را می‌دهد که با منظور کردن پرونده این خیانت‌ها، برخورد با این خائنان قریب‌الوقوع شود؛

 

خیانت‌هایی که تنها در کمیسیون امنیت ملی، 2 هزار سند درباره آن وجود دارد. این را سید حسین نقوی حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت. نقوی حسینی در گفت‌وگو با رسا، این خبر را با توجه به برنامه‌ریزی‌های آمریکا برای انتخابات مجلس آینده و گرفتن کرسی‌های پارلمان ایران اعلام کرد.  نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شورای نگهبان اجازه عرض‌اندام به فتنه‌گران نخواهد داد، گفت: آمریکایی‌ها به دنبال این هستند تا از کسانی که با رویای حضور آمریکا در ایران می‌خوابند حمایت کنند تا شاید بتوانند کرسی‌های مجلس و خبرگان را بگیرند تا بتوانند به اهدافشان برسند.

 

وی با بیان اینکه ما همواره در طول تاریخ ایران، شاهد دخالت‌های آمریکایی‌ها در کشور بوده‌ایم، اظهار کرد: در هر دوره انتخابات چه مجلس، خبرگان و ریاست‌جمهوری و چه شوراها تا آنجا که امکانپذیر هست چه از طریق رسانه‌های‌شان و به قول آقای صادق خرازی چه از طریق دیپلمات‌های درجه اول، ارتباط برقرار می‌کنند و سعی به مداخله در امور داخلی کشور ما را دارند. این استاد علوم سیاسی دانشگاه با اشاره به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، افزود: در فتنه ۸۸ ما دخالت‌های آنها را آشکار می‌دیدیم، پرونده کسانی که با آنها رابطه داشتند، باز است و اسناد آن هم که توسط آمریکایی‌ها منتشر شد، ما البته اسنادی بیش از اینها داریم و در همین کمیسیون امنیت ملی بیش از 2 هزار صفحه سند داریم که رابطه بین فتنه‌گران با خارج از کشور، چه نوع رابطه‌ای بود. نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آمریکایی‌ها هیچ‌گاه خوی مداخله‌جویانه خود را کنار نگذاشتند و امروز نیز تمام هم‌وغم‌شان را به‌کار گرفته‌اند تا در امور داخلی و سیاسی کشور ما دخالت داشته باشند.


مورد مشکوک بی‌بی‌سی
سید حسن نقوی حسینی به فعالیت بی‌بی‌سی در ایران هم اشاره کرد و با بیان اینکه متاسفانه در داخل کشور نیز ما کوتاهی‌هایی در زمینه مقابله با دخالت‌های بیگانگان داریم، تصریح کرد: ما به بی‌بی‌سی که جنایاتش در دوران فتنه بر هیچکس پوشیده نیست مجوز می‌دهیم که یک هفته فعالیت کند و در کشور ما گزارش تهیه کند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مگر ما بی‌بی‌سی را نمی‌شناسیم، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای مداخله در انتخابات‌های پیش‌رو بویژه خبرگان رهبری و مجلس که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و عده‌ای در داخل اسب‌شان را زین کرده‌اند خبرگان را بگیرند برنامه دارند و افراد داخل را همراهی می‌کنند. وی ادامه داد: آمریکایی‌ها به‌دنبال این هستند تا از کسانی که با رؤیای حضور آمریکا در ایران می‌خوابند حمایت کنند تا شاید بتوانند کرسی‌های مجلس و خبرگان را بگیرند تا بتوانند به اهداف‌شان برسند.  نماینده ورامین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شورای نگهبان به عنوان محکم‌ترین سد حافظ اسلامیت نظام در مقابل این فشارها و تهدیدها و جوسازی‌ها کوتاه نخواهد آمد، تصریح کرد: قطعا شورای نگهبان هرکسی را که به هرشکل و اندازه‌ای به فتنه‌گران و بیگانگان وابستگی داشته باشد و نسبت به ارزش‌ها و اصول انقلاب متزلزل باشد اجازه نخواهد داد بر کرسی‌های نمایندگی نظام جمهوری اسلامی بنشیند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار