روبرتو کارلوس: همواره دوست داشتم ایران را از نزدیک ببینم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۵۴۹۶

روبرتو کارلوس: همواره دوست داشتم ایران را از نزدیک ببینم

مدافع افسانه ای تیم ملی فوتبال برزیل در سالهای گذشته گفت : خوشحالم با سفر به ایران با فرهنگ کشوری که به آن علاقه دارم آشنا می شوم .

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» روبرتو کارلوس بامداد سه شنبه در گفت وگویی کوتاه که ازطریق اسکایپ با برنامه 90 انجام داد گفت دیدار ستارگان فوتبال جهان و ایران می تواند سالها در اذهان باقی بماند و امیدوارم بازیکنان هر دو تیم بتوانند همچون دوران جوانی نمایش خوبی داشته باشند.


وی افزود : من همواره دوست داشتم ایران را از نزدیک ببینم چرا که مهمان نوازی و خونگرمی مردم ایران برای ما زبانزد است.


این مدافع نامدار که سابقه بازی در رئال مادرید اسپانیا و اینترمیلان ایتالیا را دارد از همه فوتبالدوستان ایرانی خواست برای این دیدار خیریه به ورزشگاه آزادی بیایند.


دیدار خیریه ستارگان فوتبال جهان با تیم ستارگان ایران که متشکل از هنرمندان و فوتبالیست های پیشکوست است عصر روز جمعه ششم شهریور در ورزشگاه ازادی تهران برگزار و تمامی عواید آن به امور خیریه تعلق می گیرد.


در تیم ستارگان جهان که پنجشنبه به تهران سفر می کند علاوه بر روبرتو کارلوس برزیلی نفراتی چون کارناوارو ، مارسل دسایی ، لوییز فیگو ، پائولتا ، میشل سالگادو و غیره حضوردارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار