کد خبر:۴۳۶۵۱۸

اهدای دومین جایزه نوآوری دکتر مجتهدی به پژوهشگران برتر دانشگاه

ثبت نام دومین "جایزه نوآوری دکتر مجتهدی" در دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد.
اهدای دومین جایزه نوآوری دکتر مجتهدی به پژوهشگران برتر دانشگاه

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،‌ دانشگاه صنعتی شریف به منظور ارج نهادن به تلاش اساتید و پژوهشگران و حمایت، تشویق، خلاقیت و نوآوری این افراد، جایزه‌ای را به افتخار موسس و اولین رییس دانشگاه صنعتی شریف دکتر محمدعلی مجتهدی با عنوان "جایزه نوآوری دکتر مجتهدی در سال1389 " برگزار نموده است.


بنا بر این گزارش؛ این جایزه به طرح‌هایی که در زمینه های تخصصی؛ علوم پایه (ریاضی، شیمی و فیزیک)، مدیریت و اقتصاد، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، مهندسی هوافضا، مهندسی انرژی و مهندسی عمران، باعث ارتقا دانش شده و در روش‌های انجام این پژوهش‌ها یا نتایج این تحقیق‌ها خلاقیت و نوآوری بکارگرفته شده است تعلق گرفت.


در همین راستا انجمن دانشگاه صنعتی شریف(SUTA) تصمیم دارد که دومین جایزه نوآوری دکتر مجتهدی را پس از چند سال وقفه در سال آینده به پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شریف اهدا نماید. این جایزه با حمایت مالی (SUTA) و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف اهدا خواهد شد.


خاطر نشان می‌شود هر یک از پژوهشگران دانشگاه اعم از اساتید و دانشجویان که تمایل داشته باشند، می‌توانند مختصری از طرح خود را به دبیرخانه‌ی این جایزه به نشانی DrMojtahediaward@suta.org ارسال نمایند.
لازم به ذکر است طرح های ارائه شده از دانشکده های مختلف در کمیته های تخصصی داوران بین المللی این برنامه بررسی و در نتیجه طرح‌های برتر هر دانشکده در مراسمی در خردادماه سال 1395 معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

 

گفتنی‌ست: علاقه‌مندان تا پانزدهم مهرماه سال جاری فرصت دارند تا خلاصه طرح‌های خود را ارسال نمایند. همچنین؛ فرصت انتخاب سه طرح برتر هر دانشکده و درخواست اطلاعات بیشتر نیز تا پانزدهم دیماه سال جاری می‌باشد.
لازم به ذکر است، جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://www.suta.org مراجعه نمایید.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار