کد خبر:۴۳۶۹۵۵

صندوق مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری و جهاد دانشگاهی تشکیل شد

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با هدف حمایت از طرح‌های فناورانه، صندوق مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی تشکیل شده است.
صندوق مشترک بین معاونت علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری و جهاد دانشگاهی تشکیل شد

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، امید توکلی رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، درباره برنامه‌های این معاونت برای حمایت از طرح‌های فناورانه گفت: یک صندوق مشترک بین معاونت علمی و جهاد دانشگاهی برای حمایت از طرح‌های فناورانه مورد نیاز شکل گرفته است که در این صندوق مبلغ مشترکی از طرف معاونت علمی و جهاد دانشگاهی تعیین شده است تا در صورت نیاز به صورت وام در اختیار طرح‌های مورد تایید قرار گیرد.

 

وی افزود: طرح‌های مورد حمایت از طرف جهاد دانشگاهی معرفی می شوند و در صورت تایید شدن از سمت بهره بردار، می‌توانند برای ادامه کار خود از این صندوق وام دریافت کنند.

 

به گفته توکلی، تاکنون ۱۵ طرح از سوی جهاد دانشگاهی برای دریافت تسهیلات از صندوق مشترک ارائه شده است که باید طرح‌های مذکور مورد بررسی قرار گیرند تا پس از داوری و در صورت تائید بتوانند از تسهیلات صندوق بهره گیرند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: جلسات منظمی با جهاد دانشگاهی برای داوری طرح‌ها با حضور متخصصان حوزه و اعضای کارگروه تعیین شده برگزار می‌شود و در این جلسات طرح‌های ارسالی نیز مورد داوری قرار می‌گیرند.

 

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین ابراز کرد: در حال حاضر دو طرح در حوزه نفت با موضوع « موتور درون چاهی » برای حفاری مخازن نفتی و «طراحی و ساخت دستگاه نمک زدایی از نفت» و یک طرح با موضوع « بازیابی فلزات گرانبها شامل طلا، نقره، پالادیوم مس از پسماندهای الکترونیکی » مورد تایید قرار گرفته و از تسهیلات این صندوق مشترک بهره مند شده اند همچنین پنج طرح در مراحل پایانی بررسی و دریافت تسهیلات بوده و مابقی در مرحله طی روند داوری قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار