کد خبر:۴۳۹۵۴۰

فلش مموری‌های داعشی! +تصاویر

گروهک تروریستی داعش در ادامه فعالیت‌های تبلیغاتی خود در جهت نشر عقاید و جذب نیرو فلش مموری بین مردم صلاح الدین عراق توزیع کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از جبهه جهانی مستضعفین، گروهک تروریستی داعش، در اقدامی بی‌سابقه، فلش‌های تبلیغاتی میان مردم صلاح الدین عراق توزیع کرد.

داعش با انتشار گزارشی تصویری از توزیع فلش‌های حاوی تبلیغات در مورد تفکرات و عقاید این گروهک تروریستی میان مردم صلاح الدین خبر داد.

 

 

این گروهک تروریستی که پیش از این سی‌دی، نرم‌افزار و بروشورهای تبلیغاتی میان مردم توزیع می‌کرد؛ هم‌اکنون با هدف تبلیغات گسترده و جذب نیرو به توزیع فلش روی آورده است.

 

 

در پی شکست‌های گسترده داعش در مناطق مختلف عراق و سوریه این گروهک فعالیت‌های تبلیغاتی خود را چندین برابر کرده است تا بتواند با جذب نیرهای تازه‌نفس، مناطق تحت اشغال خود را حفظ و بقای خود را تضمین کند؛ اما به همت ارتش و نیروهای مردمی عراقی و سوری عمر این گروهک تروریستی در حال پایان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
خدا ان شاءالله زودتر ریشه این سرطان رو از زمین برداره
153
2
مبشری
۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۷
خداونداین گروهک تروریستی وحامیان اصلی آنها رانابودکندبه برکت صلوات برمحمد وآل محمد(ص)
سجاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۹
یعنی این که منفی داده داعشی بوده؟
0
1
آرین پ
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۳
و نصر الله فتح اقریب..
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار