کد خبر:۴۴۰۴۳۲
رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان – آمریکا؛
حسن یزدانی با شکست حریف آمریکایی فینالیست شد
در روز سوم و پایانی رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان و گزینشی المپیک در لاس وگاس آمریکا، حسن یزدانی با شکست حریف آمریکایی فینالیست شد.
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» در وزن 70 کیلوگرم حسن یزدانی در نخستین تجربه حضور در رقابت های جهانی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم جانگ از کره جنوبی دارنده مدال برنز آسیا، را با نتیجه 16 بر 4 شکست داد.
وی در دور سوم میروسلاو کایروف از بلغارستان دارنده مدال برنز اروپا را در حالی که با نتیجه 4 بر یک پیش بود، ضربه فنی کرد. وی در مرحله یک چهارم نهایی مقابل تلاشادزه از گرجستان نفر پنجم بازی های اروپایی در تایم اول با ضربه فنی به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.
یزدانی در این مرحله مقابل گرین از آمریکا در یک کشتی زیبا با نتیجه 9 بر 4 به برتری رسید و فینالیست شد. ماگمود رسول حاجی ماگموداف قهرمان بازیهای اروپایی از روسیه حریف یزدانی در دیدار نهایی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.