تاکيد «سران اغتشاش» براي ادامه تعرض به اساتيد دانشگاه ها
کد خبر:۴۴۰۵۱
تكرار// با هدف متشنج کردن فضاي دانشگاه ها صورت گرفت:

تاکيد «سران اغتشاش» براي ادامه تعرض به اساتيد دانشگاه ها

پس از ماجراي هتک حرمت برخي اساتيد دانشگاه توسط مدعيان آزادي، برخي جريان هاي سياسي طي تماس هايي با اعضاي اصلي تشکل هاي شبه دانشجويي که وظيفه اغتشاشگري در دانشگاه ها را برعهده دارند، خواستار ادامه تعرض به اساتيد برجسته دانشگاه ها شدند.

 به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، اخيرا طي تماس هايي که ميان برخي سران اغتشاش با تعدادي از اعضاي تشکل هاي غيرقانوني و ساختارشکن دانشگاه ها برقرار شده، ضمن استقبال از اقدامات حرمت شکنانه افراطيون نسبت به اساتيد دانشگاه بويژه اتفاقي که براي دکتر حداد عادل، استاد دانشگاه تهران بوجود آمد، از آنها خواسته شده تا اين ونه اقدامات را در دانشگاه هاي سراسر کشور در دستور کار خود قرار دهند. 

در همين زمينه، از برخي استان ها خبر مي رسد که برخي تشکل هاي وابسته به جريان اصلاح طلب در تعدادي از دانشگاه هاي سراسر کشور، برنامه ريزي هايي براي شناسايي اساتيد متعهد و حزب اللهي و نهايتا هتک حرمت و ضرب و شتم آنها کرده اند.

همچنين خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از سيستان و بلوچستان خبر داد: در جلسه محرمانه اي که طي روزهاي گذشته در يکي از دانشگاه هاي سيستان وبلوچستان برگزار شد، تعدادي از اعضاي برجسته يک گروهک شبه دانشجويي که خود را «جنبش سبز» مي نامند، براي هتک حرمت و تعرض به اساتيد اين دانشگاه ها با هدف متشنج کردن فضاي دانشگاه هاي اين استان، برنامه ريزي کرده اند. 

 اين گزارش حاکيست که اين افراد خبر از دستوري ويژه براي برهم زدن جلسات اساتيد برجسته کشوري در دانشگاه ها بويژه در استان هايي که جنبه قوميتي و مذهبي دارد، داده اند.

گروهک شبه دانشجويي جنبش سبز در سيستان و بلوچستان همچنين در اين جلسه محرمانه از تاکيد پدران معنوي خود و سران اغتشاش براي رسانه اي شدن آشوب هاي احتمالي و همچنين هتک حرمت اساتيد خبر دادند.

يکي از اعضاي اين جلسه گفته است: از آنجايي که دوستان سبز ما در سراسر دانشگاه هاي کشور نتوانسته اند در چند هفته اخير قاطبه دانشجويان را با خود همراه کنند، بزرگان ما از تهران پيشنهاد داده اند براي آنکه جنبش سبز مورد توجه همه دانشجويان و افکار عمومي جامعه قرار گيرد، بايد نهضت اعتراض را از دانشگاه ها و در جلساتي که در آن اساتيد برجسته و حتي مسئولان حضور دارند، اقدام به حرکات اعتراضي کرده و توجهات را به خود جلب کنيم.

اين عضو تشکل غيرقانوني و خودساخته جنبش سبز در ادامه افزوده است: از آنجا که اساتيد برجسته مثل حداد عادل مورد توجه رسانه ها هستند، ناگزير حرکات اعتراضي ما عليه اين اساتيد هم در کانون توجه رسانه ها قرار مي گيرد که اين امر باعث احياي موج اعتراضات مي شود و دامنه آن را به خارج دانشگاه ها اشاعه مي دهد. 

وي که اعضاي فعال ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي در استان سيستان و بلوچستان بوده است، اشاره کرده است: بنابر نظر دوستان ما در تهران، اين موضوع براي جنبش يک امر حياتي است و به هر شکل ممکن بايد تحقق يابد.

اين اقدامات درحالي صورت مي گيرد که چندي پيش شبکه آمريکايي فاکس نيوز در ميزگردي تحليلي درباره چشم انداز حوادث پس از انتخابات ايران، از زبان يک تحليلگر وزارت خارجه آمريکا ابراز اميدواري کرد: اميدواريم با تحرک و اقدامات اعتراضي دانشجويان در آغاز سال تحصيلي جديد شاهد احياي موج اعتراضات عليه جمهوري اسلامي و براندازي نظام اسلامي ايران باشيم.

اما گزارش هاي خبرنگاران استاني «شبکه خبر دانشجو» از فضاي عمومي دانشگاه هاي سراسر کشور حاکيست، قاطبه دانشجويان علي رغم اقدامات تحريک آميز و شيطنت هاي برخي رسانه هاي خارجي و دنباله هاي وطني آنها، اعتنايي به مسايل انحرافي و تشنج آفرين نکرده و بدخواهان را در عملياتي کردن پروژه هاي کثيفشان در دانشگاه، ناکام گذاشته اند.

«شبکه خبر دانشجو» از اين پس، بنا بر رسالت اصلي خود مبني بر آگاه سازي دانشجويان و شفاف کردن فضاي دانشگاه ها، کليه اقدامات تفرقه افکنانه و تحريک آميز جريان هاي افراطي را که با هدف سوءاستفاده از دانشجويان صورت مي گيرد، افشا مي کند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار