به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو فرزند مرحوم آيت الله ابوالقاسم خزعلي پايبندي اين عالم رباني به راه ولايت را مهم ترين ويژگي ايشان دانستند.
دکتر کبري خزعلي در گفتگویی ضمن بيان اين نکته تاکيد کرد: "راه ولايت براي ايشان اصيل ترين و مهم ترين راه بود و آيت الله خزعلي ذوب در ولايت بودند. پدرم بيش از همه نگران مظلوميت رهبر معظم انقلاب بود. ايشان هر کجا احساس تکليف مي کردند تا آخر مقاومت مي کردند . حتي ايشان در خصوص فرزندشان کوچک ترين مسامحه اي نکردند. از فرزندشان خواستند يا برگردد و توبه کند و يا از ايشان جدا بشود. "
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي اظهار داشت : "ايشان براي ولايت همه هستي خود را گذاشت. ايشان هر جا انحرافي در عمل ديگران مي ديدند سعي داشتند با آموزش قرآن، نهج البلاغه و روايات ، راه را نشان دهند .همچنين آيت الله خزعلي تا زماني که توان داشتند در مقابل هر کجروي از خط ولايت موضع مي گرفتند و ايستادگي مي کردند. ايشان نظرش اين بود که ما بايد براي مقام ولايت راه باز کنيم. راه ولايت براي ايشان اصيل ترين ومهم ترين راه بود."
دکتر خزعلي افزود :"ايشان تاکيد داشتند راضي نيستم فرزندم ( مهدي ) در تشييع جنازه من و يا بر سر قبر من حضور پيدا کند. حتي در وصيت نامه اول شان تصريح کرده بودند که من مي دانم فرزندم به خاطر مشکلات اقتصادي به اين وضع افتاده است و وصيت کرده بودند همين منزلي که دارند بفروشند و به اندازه حق خود ايشان به او بدهند تا ضررهايش را پرداخت کند و از اين وضعيت نجات پيدا کند ولي در اين اواخر پدر وقتي که ديدند وضعيت تغيير کرده و او حاضر نيست عوض شود، وصيت نامه را تغيير دادند و تصريح کردند راضي نيستند هيچ کمکي به او بشود."
صبيه مرحوم آيت الله خزعلي در پايان تاکيد کرد : ايشان در وصيت شان سفارش جدي به پايبندي به ولايت و توجه به قرآن و نماز اول وقت کرده بودند و از ما خواسته بودند حتما اگر يک جزء نشد يک چهارم جزء را در روز بخوانيم و به نماز شب هم توجه بکنيم. انشاءالله اين وصيت براي همه ما سازنده باشد و ما را از خواب غفلت بيدار کند. "
منبع: رجانیوز
دوما برفرض برداشت صحیح شما از متن بالا، آیه قرآن نازل شده که اینجور خانواده ها دنبال ارث و میراث نباشن؟