آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۲۶۷۴
با حضور جمعی از بزرگان هنر ، رسانه و ورزش صورت گرفت؛

اکران فیلم جنجالی «من ناصر حجازی» هستم

با حضور جمعی از بزرگان فیلم « من ناصر حجازی هستم» اکران خصوصی شد، فیلمی که به نظر می‌رسد جنجال‌های تازه ای به خاطر گفته‌های خاطرات حجازی در پی‌داشته باشد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فیلم «من ناصر حجازی هستم» شنبه شب با حضور بزرگان سیاست، هنر، ورزش و رسانه اکران خصوصی شد. در این فیلم که بیوگرافی و زندگی ناصر حجازی به تصویر کشیده شد، فیلم هایی از حجازی در دیدار‌های بسیار مهم تاریخ فوتبال ایران به تصویر کشیده شد که تاکنون کمتر دیده شده است.

 

فیلم در چهار بخش به تولید رسیده که از کودکی تا پرواز حجازی را به تصویر می‌کشد و حرف‌های نگفته بسیاری از حجازی در آن بیان شد. از روز اولی که وی درون دروازه تیم ملی ایران ایستاد و مقابل هلند و کره‌شمالی درخشید تا زمان فوت که نهایتا اشک بینندگان را درآورد.

 

پرویز پرستویی، مسعود رایگان، شهاب حسینی، بهرام رادان راویان خاطرات از زبان این دروازه‌بان فقید در این فیلم بودند که توسط امیر رفیعی تهییه‌کننده این فیلم گرد هم آمده بودند و تیتراژ پایانی هم آهنگی بود از رضا یزدانی  با عنوان «عقاب از شهر کلاغ ها پرید».

 

در این فیلم سکانس‌های جنجالی در مورد امیر قلعه‌نویی، جواد زرینچه و برخی از فوتبالیست های آن دوران دیده می‌شود که به نظر می‌رسد بازتاب‌ها و بازخوردهای جنجالی در پیش داشته باشد.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار