کد خبر:۴۴۳۱۱۳
کنعانی‌مقدم در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

سفر آمانو به ایران در چارچوب توافقات اخیر صورت گرفت

یک کارشناس سیاست خارجی اظهار داشت: سفر آمانو براساس توافق ایران برای تهیه گزارش و در اختیار قرار نهادن این گزارش به گروه ۱+۵ صورت گرفت.

حسین کنعانی مقدم کارشناس سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به سفر یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران اظهار داشت: در توافق ژنو قرار برآن شد آمانو به عنوان وجه اعتماد طرفین مذاکرات به ایران سفر کند و در خصوص ابهامات موجود در فعالیت های هسته ای ایران در زمینه نظامی گزارشی را تهیه کنند.

 

وی با بیان اینکه سفر آمانو به ایران و بازدید از پارچین مسبوق به سابقه بوده است تصریح کرد: این بازرسی براساس توافق ایران برای تهیه گزارش و در اختیار قرار نهادن این گزارش به گروه 1+5 صورت گرفت.

 

کنعانی مقدم تصریح کرد: این بازدیدها مدیریت شده و زیر نظر مسئولین است و با توافقات اولیه ما در ژنو و توافقات بین آمانو و صالحی برمی گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار