آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۷۴۹
رقابتهای جام جهانی والیبال- ژاپن؛

ایتالیا با شکست لهستان مسافر ریو شد

تیم ملی والیبال ایتالیا با پیروزی ۳ بر یک مقابل لهستان در آخرین بازی خود در جام جهانی شگفتی بزرگ این مسابقات را رقم زد و بعنوان نخستین تیم راهی المپیک ریو شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی والیبال ایتالیا صبح امروز در آخرین بازی خود در جام جهانی ژاپن برابر لهستان، قهرمان جهان و صدرنشین این مسابقات به میدان رفت و با ارایه یک بازی قدرتمندانه پیروزی ۳ بر یک را رقم زد تا با خلق بزرگترین شگفتی جام جهانی بعنوان نخستین تیم راهی المپیک شود.

 

تیم ایتالیا که نیاز به پیروزی ۳ بر صفر یا ۳ بر یک در این مسابقه داشت بازی را قدرتمندانه آغاز کرد و ست نخست را ۲۶ بر ۲۴ برنده شد. لهستان ست دوم را ۲۵ بر ۲۲ برد تا به بازی برگردد اما انگیزه بالای زایتسف و هم تیمی‌هایش باعث شد ایتالیا دو ست بعدی را هم ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۱۹ برنده شود و این بازی مهیج را ۳ بر یک به سود خود خاتمه دهد و در روز پایانی با خلق شگفتی بزرگ جام راهی المپیک شود.

 

خوانتورنا، بازیکن سرشناس کوبایی که با تغییر تابعیت در این دوره از جام جهانی برای ایتالیا به میدان رفت و بازی‌های فوق العاده ای را از خود به نمایش گذاشت در این بازی هم ۲۵ امتیاز کسب کرد و یک تنه در مهمترین بازی جام ایتالیا را برنده کرد تا به المپیک راه یابد. ایوان زایتسف روس تبار هم ۱۸ امتیاز بدست آورد. اشک های زایتسف بعد از این برد شگفت آور اشک در داخل زمین جالب توجه بود.

 

بدین ترتیب لهستان باید منتظر بازی ظهر امروز آمریکا و آرژانتین بماند. در صورتی که آمریکا برنده شود قهرمان جام جهانی می شود و به همراه ایتالیا جواز المپیک را کسب می کند تا لهستان در روز پایانی سهمیه المپیک را از دست بدهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار