آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۹۳۷
بسکتبال جام ملت‌های آسیا - چین

بائرمن: نتیجه خوبی گرفتیم/ حدادی واقعا باهوش است

سرمربی آلمانی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: نتیجه خوبی مقابل ژاپن گرفتیم، اما با این نتیجه بالا یا پایین نمی‌رویم و فردا روز دیگری است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، درک بائرمن سرمربی آلمانی تیم ملی بسکتبال ایران در اولین تجربه مربیگری خود در آسیا موفق به پیروزی 86 بر 48 مقابل ژاپن شد.

 

وی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از مسابقه گفت: در مسابقات اروپایی زیادی حضور داشتم، اما این اولین بار است که در آسیا مربیگری می‌کنم. همه چیز در اینجا به خوبی سازماندهی شده و جمعیت زیادی از مسابقات استقبال می کنند. از بسکتبال چین به این خاطر تشکر می‌کنم.

 

بائرمن افزود: بازی خوبی در دفاع و حمله مقابل ژاپن انجام دادیم. ژاپن تیمی خوب با مربیگری قوی است. بردن این تیم سخت بود. نتیجه خوبی گرفتیم؛ اما با این نتیجه بالا یا پایین نمی‌رویم. فردا روز دیگری است.

 

وی با اشاره به عملکرد حدادی گفت: او در تله دفاع حریف بود؛ اما خیلی باهوش بازی کرد و پاس‌های خوبی به سایر بازیکنان داد. بازی حدادی به ایجاد موقعیت برای سایر بازیکنان کمک کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار