آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۵۳۰

رضایت باخ از توجه سازمان ملل به برنامه های IOC

رئیس کمیته بین المللی المپیک (IOC) طی نامه ای به کمیته المپیک کشورهای مختلف و فدراسیون‎های بین‎المللی از نشست با اعضای سازمان ملل و توجه به برنامه‎های در دست اجرای این کمیته ابراز رضایت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک،  توماس باخ در نامه ارسالی خود به اعضای کمیته بین‌المللی المپیک، کمیته های المپیک کشورهای مختلف دنیا و فدراسیون‌های بین‌المللی در خصوص نتایج نشست IOC در سازمان ملل آورده است:

 

آنچه در جریان یکصدوبیست هشتمین اجلاس کمیته بین المللی کوالالامپور بر آن چشم امید داشتیم امروز به واقعیت تبدیل شد چرا که در نشست سازمان ملل با دستور جلسه توسعه اهداف هفده گانه سال ۲۰۱۵ میلادی به بعد، به مقوله ورزش بعنوان ابزاری مهم برای نیل به این اهداف اشاره شد.

 

وی ادامه داد: در بند ۳۷ اعلامیه سازمان ملل با عنوان "دگرگونی دنیا با دستور جلسه ۲۰۳۰ برای توسعه پایدار" آمده است: "ورزش نفش مهمی در توسعه پایدار دارد و ما بر مشارکت روز افزون ورزش برای تحقق توسعه و صلح  و همچنین ایجاد مقاومت و احترام باور داریم. ورزش در توانمند ساختن بانوان و جوانان، بهداشت، تحصیلات و مناسبت های اجتماعی نیز تاثیر گذار است.

 

رئیس کمیته بین المللی المپیک در خاتمه ابراز داشت:ذکر این موضوع بمنزله پایانی موفقیت آمیز برای سفری طولانی در راستای موارد فوق الذکر است و از این رو سپاسگزار دولتهای ۵ قاره برای فعالیت در این مسیر و حمایت های لازم هستیم و اینک باید بیشتر فعالیت کنیم تا ورزش را به نحوی بهتر در خدمت بشریت در آوریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار