آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۹۴۲
رنگرز گزینه بعدی

مذاکرات فدراسیون کشتی و محمد بنا به بن بست رسید؟

در صورتی که محمد بنا و فدراسیون کشتی به توافق نرسند احتمال دارد حسن رنگرز به عنوان گزینه نخست سرمربیگری تیم ملی کشتی فرنگی مطرح شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته (شنبه) محمد بنا در خواست‌ها و شرایط خود را برای بازگشت به تیم ‌ملی کشتی فرنگی اعلام کرد که در این نامه موارد مختلفی مطرح شده است، اما یکی از موضوعاتی که ممکن است به چالش بین بنا و فدراسیون کشتی تبدیل شود، موضوع نحوه انتخاب تیم ‌ملی است که شنیده می‌شود محمد بنا اعلام کرده به فرایند انتخاب تیم اعتقادی ندارد و قصد دارد به شیوه خودش تیم ‌ملی را برای المپیک انتخاب کند.

 

اگر بنا و فدراسیون بر سر چگونگی انتخاب تیم ملی و اجرای قانون حتی به شکل نیم بند به توافق نرسند، احتمال می‌رود مذاکرات طرفین به بن بست برسد.

 

با این شرایط باید دید آیا فدراسیون کشتی و محمد بنا به توافق خواهند رسید یا خیر. در همین رابطه نیز از حسن رنگرز به عنوان یکی دیگر از گزینه‌های جدی سرمربیگری تیم ‌ملی کشتی فرنگی نام برده می‌شود و احتمال می‌رود در صورت عدم توافق بنا با فدراسیون کشتی، رنگرز هدایت تیم ‌ملی کشتی فرنگی را بر عهده بگیرد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار