کد خبر:۴۴۵۱۵۹

خبرهایی کوتاه از تیم ملی امید

ورود و خروج به هتل محل اقامت تیم امید، تحت تدابیر امنیتی است و هنگام ورود به هتل افراد باید از گیت بازرسی عبور کنند‌.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی امید کشورمان به همراه تیم های عربستان،بحرین،اردن، فلسطین،یمن،امارات،عمان و سوریه در هتل هالیدی دوحه اقامت دارد و قطر میزبان هتل میلینیوم دوحه را برای اسکان انتخاب کرده است.

 

*ورود و خروج به هتل محل اقامت تیم امید، تحت تدابیر امنیتی است و هنگام ورود به هتل افراد باید از گیت بازرسی عبور کنند‌.

 

*در لابی هتل محل اقامت تیم امید، مسئولان برگزاری مسابقات بصورت شبانه روزی نمایندگانی دارند و پیگیر امور مربوط به تیم ها هشتند.

 

* در رستوران هتل میزهای مخصوصی برای تیم ها رزرو شده که نام و پرچم کشورها نیز روی میزها تعبیه شده است.

 

*محل تمرین تیم ها در فاصله پانزده دقیقه ای از هتل قرار دارد و تیم ها در ساعات تعیین شده به تمرین می پردازند.

 

*با توجه به اینکه هر دو بازی مرحله گروهی تیم ایران، ساعت 16:30 به وقت محلی برگزار می شود، تمرینات تیم ایران نیز در همین ساعت برگزار می شود.

 

*طبق اعلام مسئولان برگزاری مسابقات، تمامی دیدارها در ورزشگاه لخویا برگزار می شود.

 

*مسئول هماهنگی برنامه های تیم ایران به زبان فارسی تسلط کافی دارد که کمک شایانی به سریعتر انجام شدن امور مربوطه دارد.

 

*تمامی بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم امید، به غیر از محمد خاکپور در اتاق های دو تخته مستقر شده اند.

 

مرادمند و علی کریمی، کمندانی و اسماعیلی فر، چشمی و مطهری، عابدزاده و رحمانی، دانشگر و اسماعیلی، عبدالله زاده و سلیمی، نقی زاده و علیاری، ثاقبی وفاضلی، اخباری و محسن زاده، محبی و پهلوان، میلاد و مهرداد محمدی هم اتاق هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار