خاکپور: هدف ما این است که با خاطره ای خوش با مسابقات غرب اسیا وداع کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۶۴۰۶

خاکپور: هدف ما این است که با خاطره ای خوش با مسابقات غرب اسیا وداع کنیم

سرمربی تیم ملی فوتبال امید ایران گفت: برای کسب قهرمانی در هر تورنمنتی شرکت می‌کنیم و برای تفریح به قطر نیامده‌ایم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان در خصوص برد مقابل بحرین گفت: به بازیکنانم افتخار می‌کنم که با وجود شرایط سخت آب و هوایی و ساعت نامناسب بازی، با تمام وجود تلاش کردند و شروع خوبی در مسابقات داشتیم.

 

خاکپور افزود: به تیم بحرین هم بابت بازی جوانمردانه‌ای که انجام داد و 90 دقیقه جنگید تبریک می گویم.

 

سرمربی تیم امید در خصوص داوری مسابقه گفت:  اگر داور بازی تمرکز بیشتری داشت حداقل دو ضربه پنالتی را به سود تیم ما می‌گرفت.ضمن اینکه عدم تصمیم‌گیری درست و تمرکز سلامتی بازیکنان دو تیم را به خطر انداخت.

 

سرمربی تیم امید در پاسخ به سوال خبرنگار بحرینی مبنی بر اینکه با وجود برد چهره شما شاد و خندان نیست، گفت: بابت این برد خوشحالم اما آسیب دیدگی فرشید اسماعیلی‌ تا حدودی باعث نگرانی من شده و امیدوارم که مشکل خاصی وجود نداشته باشد.

 

خاکپور در خصوص شانس قهرمانی ایران گفت: قطعا ما در هر تورنمنتی برای بردن و قهرمانی شرکت می کنیم، نه برای تفریح! همانطور که قبل از بازی هم گفتم هدف ما این است که با خاطره ای خوش با مسابقات غرب اسیا وداع کنیم و با جام قهرمانی به ایران برگردیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار