پژوهش در زمينه IT در كشور سطح پاييني دارد
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر پدرام صبح امروز در چهاردهمين كنفرانس انجمن كامپيوتر ايران در دانشگاه اميركبير نسبت مقالات علمي معتبر توليد شده در زمينه كامپيوتر را در كشور قابل قبول عنوان كرد و اظهار داشت: منابع مادي و انساني در زمينه كامپيوتر و IT كشور در حد مناسبي نيست.
وي اضافه كرد: به كيفيت برگزاري و مقالات كنفرانس سال به سال افزوده مي شود و از نظر استانداردسازي نيز مقالات در سطح بالايي هستند.
رئيس دانشكده كامپيوتر دانشگاه اميركبير كنفرانس انجمن كامپيوتر را از معتبرترين كنفرانس ها در جهان عنوان كرد و افزود: اين كنفرانس به منظور ارائه آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي در زمينه كامپيوتر و IT برگزار مي شود.
پدرام در خصوص تغيير تاريخ برگزاري اين كنفرانس اضافه كرد: چهاردهمين كنفرانس انجمن كامپيوتر ايران که قرار بود در تير ماه برگزار شود به دليل تلاقي با تاريخ برگزاري امتحانات دانشجويان دانشگاه اميركبير به تاريخ فعلي منتقل شد./انتهاي پيام/