کد خبر:۴۴۶۶۲۵
دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نامه‌ای به روحانی:

نقد‌های بسیاری به متن برجام وارد است/ باید بررسی‌های ویژه‌ای در این رابطه انجام گیرد

نقد‌های بسیاری به متن برجام وارد بوده و باید بررسی‌های ویژه‌ای در این رابطه انجام گیرد تا خطوط قرمز در آن رعایت شده و خلا‌های موجود بسته شود این طور به نظر می‌رسد بحث بررسی نفوذ دشمن از طریق برجام از اولویت برخوردار بوده و باید بر برنامه ریزی‌های دوران پسا تحریم پیشی گیرد.
 نقد‌های بسیاری به متن برجام وارد است/ باید بررسی‌های ویژه‌ای در این رابطه انجام گیرد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متین منتظمی دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در خصوص برجام نامه ای به حجت الاسلام روحانی، رئیس جمهور کشور نوشت که متن نامه به شرح زیر است:


محضر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران


حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی


سلام علیکم


آغاز مهرماه و فصل شروع تحصیل دانش آموزان و دانشجویان نقطه عطفی است بر رشد و شکوفایی تعلیم و تعلم و تربیت نسل جوان و آینده ساز انقلاب اسلامی ایران که در طول چندین سالی که از این انقلاب گذشته رو به روز عامل سعادت این کشور اسلامی است.

 


فراز و نشیب‌هایی که در طول سالیان متمادی این نظام مقدس بر خود دیده و توانسته از فتنه‌های گوناگون طراحی شده توسط دشمنان قسم خورده کشور، سربلند بیرون آید همگی نشئت گرفته از تربیت صحیحی است که سر انجام آن باعث شکل گرفتن روحیه انقلابی در یک فرد مومن و پایبند به آرمانهای نظام می‌گردد.

 


در این برهه زمانی که توافق هسته‌ای انجام و کشور در فضای جدید قرار گرفته است معادلات سیاسی نوینی در عرصه‌های متعدد رخ خواهد داد.

 


اما نکته مهمی که مدتی است افکار دانشجویان و قشر نخبه جامعه را به خود مشغول داشته است، سوال پرسش مهر حضرتعالی از آینده سازان این میهن اسلامی است که نکات متعددی را به دنبال خود دارد.

 


لذا خالی از لطف نخواهد بود تا دغدغهٔ خود را مبنی بر این سوال فارغ از نقد‌ها و سوال‌های وارد به متن برجام در بند‌های ذیل به سمع و نظر حضرتعالی برسانیم:

 


حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حسن روحانی! مگر غیر از این است که هنوز بحث پیرامون متن برجام به اتمام نرسیده و باید تمام جزئیات آن مورد بررسی قرار گیرد تا مبادا دشمن بتواند از طریق برجام نقشه‌های شوم خود را نسبت به کشور و انقلاب پیاده نماید؟ به همین دلیل است که باید این متن جزء به جزء توسط دولت محترم و وزارت خارجه برای عدم نفوذ بررسی و تایید گردد تا دولت بتواند بر اساس آن برنامه ریزی‌های بعدی را انجام دهد.

 


ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران! با توجه به اینکه طرف غربی همچنان از عدم لغو تحریم‌ها سخن به میان آورده و همچنان ایران و ایرانی را تهدید می‌کند و در کمال تعجب دستگاه دیپلماسی کشورمان پاسخی قاطع به آن‌ها نمی‌دهد، چه انتظاری می‌توان داشت که برنامه ریزی‌هایی برای دوران پساتحریم انجام گیرد؟ چرا که هنوز در مورد تحریم بحث‌های متعددی وارد و همچنان باید این موضوع بررسی شود.

 


 آقای رییس جمهور! در این برهه زمانی که رهبر معظم انقلاب به مسئله نفوذ دشمن از طریق برجام در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... تاکید دارند آیا بهتر نبود که موضوع پرسش مهر از آینده سازان کشورمان بررسی راه‌های نفوذ دشمن و ارائه راهکار به آن می‌بود؟ نگرانی و دغدغه‌ای که رهبر معظم انقلاب در چندین سخنرانی اخیر خود تاکید ویژه‌ای بر آن داشته‌اند بحث نفوذ دشمن است و این مورد باید به صورت ویژه و جزء به جزء بررسی گردد. لذا برنامه ریزی برای بررسی و ارائه راهکار‌های جلوگیری از نفوذ دشمن از طریق برجام نسبت به دوران پسا تحریم اولویت ویژه‌ای دارد.

 


فارغ از اینکه نقد‌های بسیاری به متن برجام وارد بوده و باید بررسی‌های ویژه‌ای در این رابطه انجام گیرد تا خطوط قرمز در آن رعایت شده و خلا‌های موجود بسته شود این طور به نظر می‌رسد بحث بررسی نفوذ دشمن از طریق برجام از اولویت برخوردار بوده و باید بر برنامه ریزی‌های دوران پسا تحریم پیشی گیرد.

 


از خداوند متعال توفیق روز افزون حضرتعالی و تمامی خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را خواستاریم.

 

متین منتظمی دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار