کد خبر:۴۴۷۰۶۶

حادثه رانندگی برای ستاره سابق بارسلونا+عکس

ستاره برزیلی سالهای نه چندان دور بارسلونا در راه منزل مادرش تصادف کرد و دچار سانحه شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رونالدینیو که به همراه ژو، بازیکن سابق منچسترسیتی برای جشن توالد مادرش دنیا میگلینا در سفر بود با یک شورلت و یک کامیونت برخورد کرد. هر دو ستاره فوتبال هیچ آسیبی ندیدند اما جالب اینجا است که رونالدینیو با انتشار تصاویری از صحنه تصادف و خودش در صفحه توئیتر خود نوشت: متوجه شدم که خبرنگاران این خبر را ندارند پس این عکس را گرفتم تا به شما برسانم، لحظاتی هم هست که خبرنگاران نمی‌توانند ثبت کنند و من این بار خودم به آنها سوژه خبری می‌دهم.

 

 

در برخی خبرها به اشتباه از تصادف اتومبیل رونالدینیو در راه تمرین اتلتیکو مینیه‌رو نوشته‌اند که البته صحت ندارد و این بازیکن جدا از این که در راه منزل مادرش بوده مدتی است که از این تیم جدا شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار