تشكلهاي دانشجويي پازل جنگ نرم را تكميل نكنند
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مأوا، حجت الاسلام سيدباقر حسيني كريمي با تاکيد بر اينكه دانشجويان بايد تمام تلاش خود را براي آرام و منطقي نگه داشتن فضاي دانشگاه ها بکار گيرند، اظهار داشت: به اين ترتيب هر نوع نقش آفريني افسران مقابله با جنگ نرم که فضاي دانشگاه را به سمت ناآرامي سوق دهد، قطعا و يقينا نوعي تکميل پازل جبهه مقابل به شمار خواهد آمد.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نوشيرواني بابل با بيان اينكه تمامي تلاش طراحان جنگ نرم اين است که شرايط دانشگاه هاي کشور از کنترل مسئولان خارج شود، افزود: اساس جنگ نرم براي تحت تاثير قرار دان باورهاي فرهنگي و اعتقادي جامعه هدف است؛ پس براي مقابله با جنگ نرم، حفظ و عمق بخشي به هويت ايراني و اسلامي بايد جزو اولين و شاخص ترين برنامه هاي افسران جوان در مقابله با جنگ نرم باشد.
وي تصريح كرد: امروزه طراحان جنگ نرم براي التقاطي کردن اسلام ناب برنامه ريزي و سرمايه گذاري کرده اند، دشمنان مي خواهند با ترويج فرهنگ سکولار، هويت اسلامي را تحت تاثير قرار داده و آن را از درون به لحاظ محتوايي متلاشي کنند تا اسلامي که در ادبيات سياسي کشورمان به اسلام آمريکايي معروف شده است، باقي بماند.
حسيني اظهار داشت: استکبار جهاني، بخصوص آمريکايي ها به وسيله رسانه هاي وابسته شان در تلاش بودند که الگوي هاي شخصيتي جديدي به جوانان ايران معرفي کنند؛ آنان در اين ميان سعي دارند بسياري از ارزش هاي فرهنگ آمريکايي را به شخصيت جوان و دانشجوي ايراني القا کنند.
وي ضرورت مقابله رسانه اي را در بالا بردن سواد رسانه اي مسئولان و دانشجويان يادآوري كرد و گفت: جنگ نرم در حوزه رسانه ها اتفاق مي افتد، اين جمله يک ادعاي کارشناسي، و مويد اين مطلب است که بسياري از بار جنگ نرم بر دوش رسانه ها مي باشد.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نوشيرواني بابل اضافه كرد: کشوري که از رسانه هاي قوي و متعدد برخوردار نباشد قطعا در اين جنگ رسانه اي که فرهنگ و اعتقادات آن کشور مورد تهاجم قرار گرفته است، شکست خواهد خورد.
حسيني ادامه داد: طراحان جنگ نرم بر روي نشريات دانشجويي سرمايه گذاري خاصي خواهند کرد و قابل پيش بيني است که بعضي از نشريات دانشجويي نمايندگي جنگ نرم را برعهده خواهند گرفت.
وي با بيان اينكه نشريات دانشجويي تاثيرات خاصي بر روي فضاي افکار عمومي دانشگاه ها دارند، تصريح کرد: البته آنچه كه بايد به صورت ويژه مورد توجه قرار بگيرد، فضاي سايبري است؛ زيرا به نظر مي رسد به علت پرکار بودن طراحان جنگ نرم در فضاي مجازي، بايد به صورت خاص به اين موضوع پرداخت.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نوشيرواني بابل با تاکيد بر اينکه دانشجويان بايد تحصيل علم را بر ساير فعاليت هاي سياسي مقطعي در اولويت قرار دهند، گفت: افسران جوان بايد توجه داشته باشند که گاهي حتي بعضي از کنفرانس هاي علمي به لحاظ محتوا و پيام مصداق جنگ نرم است، بنابراين بايد توجه كنند که ممکن است طراحان جنگ نرم در دانشگاه ها در قالب گروه هاي تحقيقاتي – پژوهشي دست به جاسوسي بزنند.
حسيني با بيان اينکه مواجهه درست دانشجويان با نافرماني هاي مدني برخي تشکل هاي دانشجويي و مقابله با پروژه بي ثبات سازي و ايجاد نارضايتي بسيار ضروري است، اظهار داشت: يکي از ديگر اهداف مهم دشمنان در اين جنگ اين است كه دانشجويان و بويژه تشکل هاي دانشجويي دست به نافرماني هاي مدني، اعتراض هاي غير قانوني و تحصنات و صدور بيانيه هاي افراطي و برپايي متينگ هاي سياسي مخرب بزنند كه اين مسئله با توجه به حوادث بعد از انتخابات و با شروع ترم جديد، قطعا به صورت جدي تري دنبال خواهد شد.
وي با تاکيد بر تلاش نخبگان و استادان دانشگاه هاي کشور براي پرهيز از بسته شدن فضاي دانشگاه ها گفت: فرماندهان جنگ نرم بايد از ايجاد فضاي تقابلي احراز کرده و محيط آکادميک دانشگاه را حتي الامکان به دور از جنجال و هيجانات کاذب نگه دارند.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نوشيرواني بابل تصريح کرد: از آنجا که تشکيل کرسي هاي آزادانديشي و نظريه پردازي از نکات بحقي است که مقام معظم رهبري سال هاست به شيوه هاي مختلف روي آن تأکيد مي کنند، شايسته است استادان دانشگاهي به اين مهم توجه ويژه كنند.
حسيني برگزاري نشست ها، کلاس هاي توجيهي، رصد دقيق فضاي دانشگاه و اتخاذ راهکارهاي مقتضي و متناسب با شرايط هر دانشگاه را از وظايف دفاتر نهاد رهبري در دانشگاه ها براي اطلاع رساني در خصوص جنگ نرم ضروري دانست و گفت: توجيه و اطلاع رساني کامل به استادان دانشگاه، بويژه استادان تاثيرگذار، بيان شيوه هاي جنگ نرم به همراه بيان ابزارهاي متنوع اين جنگ براي آگاهي بخشي به دانشگاهيان، ارتقاي فضاي معنوي دانشگاه، ايجاد ارتباط و اتحاد ميان استادان ارزشي دانشگاه، کسب اعتماد جامعه دانشگاهي نسبت به شخص مسئول نهاد از ديگر كارهايي است كه مسئولان دفاتر نهاد رهبري براي روشنگري مي توانند انجام دهند./انتهاي پيام/