آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۷۶۵۵
کاسیاس:

ناواس می‌تواند اسطوره رئال شود

دروازه بان تیم فوتبال پورتو پرتغال گفت: امیدوارم ناواس روزی مانند من در مادرید جاودانه شود و به رئال مادریدی بودن خود افتخار کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ایکر کاسیاس دروازه بان پیشین رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: کیلور ناواس فوق‌العاده کار می‌کند و عملکردش تحسین برانگیز است، خوشحالم که رئال مادرید چنین دروازه‌بان بزرگی دارد، هواداران مرا اسطوره خطاب می‌کنند و از این بابت از همه آنها ممنونم، اگر تعریف اسطوره این باشد، امیدوارم ناواس هم در رئال مادرید به یک اسطوره تبدیل شود. رسیدن به سطحی که بزرگانی چون رائول یا دی‌استفانو در آن حضور دارند کار سختی است و نعمتی است که در اختیار هر بازیکنی قرار نمی‌گیرد.

 

کاسیاس ادامه داد: دربی مادرید را تماشا نکردم و در تمرینات سخت شبانه حضور داشتم، بعد از تمرین اصلی تیم، معمولا چند ساعت هم به صورت فوق برنامه تمرین می‌کنم چون برای بدنم لازم است و نباید به اندازه دیگران بدوم، من نیاز دارم که بیش از سایرین تمرین داشته باشم.

 

وی افزود: در فیلم‌های کوتاه ضبط شده عملکرد کیلور ناواس را تماشا کردم، عالی بود و بسیار خوشحالم که رئال مادرید چنین دروازه بان بزرگی دارد، او عالی عکس‌العمل نشان می‌دهد و به خوبی بازی را اداره می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار