کد خبر:۴۴۸۶۳۸

با پول‌های بابک زنجانی چه کارهایی می‌توان کرد؟

اگرچه به گفته‌ی وزیر دادگستری آمار دقیقی از دارایی‌های بابک‌زنجانی در خارج از کشور در دسترس نیست و زنجانی نیز در شناسایی آنها همکاری نکرده است اما گفته می‌شود با دارایی‌های وی کشوری را می‌توان از رکود اقتصادی خارج کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، بابک زنجانی نامی که این روزها زیاد از رسانه‌ها شنیده می‌شود و گمانه‌زنی‌های زیادی در رابطه با دارایی‌های وی مطرح شده‌است اموالی که بخشی از آنها در خارج از کشور و بخشی داخل کشور هستند.

 
درطی سه جلسه دادگاه کیفرخواست بابک‌زنجانی نام شرکت‌ها، موسسات و بانک‌های زیادی مطرح شد که جزء بخشی از دارایی‌های شناسایی‌شده‌ی وی به حساب می‌آیند.

از جمله دارایی‌های زنجانی که تا این زمان شناسایی شده‌اند می‌توان به شرکت هواپیمایی قشم، شرکت هولدینگ سورینت قشم، باشگاه فوتبال راه‌آهن، بانک (FIB)در مالزی، بانک(کنت)درتاجیکستان، موسسه‌ی مالی و اعتباری در امارات و بخشی از سهام شرکت هواپیمایی(انور)در ترکیه اشاره کرد. 
 
اگرچه به گفته‌ی وزیر دادگستری آمار دقیقی از دارایی‌های بابک‌زنجانی در خارج از کشور در دسترس نیست و زنجانی نیز در شناسایی آنها همکاری نکرده است اما گفته می‌شود با دارایی‌های وی کشوری را می‌توان از رکود اقتصادی خارج کرد. جدا از اموال خارج از کشور زنجانی طی بررسی‌های انجام شده بدهی‌های وی به کشور بابت فروش نفت حدود 2میلیاردو350 میلیون یورو براورد شده است.
 
در کیفرخواست متهم ردیف دوم پرونده‌ی فساد نفتی(م ش) عنوان شده‌است که(م ش)بخشی از وجوه حاصل از فروش محموله‌های نفتی را که باید صرف بیت‌المال می‌کرد با نظر بابک‌زنجانی صرف خرید سهام شرکت هواپیمایی انور ترکیه و خرید 3فروند هواپیما و 2فروند کشتی کرده است که در حال حاضر این 3هواپیما در خطوط هوایی ترکیه فعال هستند.
 
روزنامه تودی‌زمان‌ترکیه با به جریان افتادن پرونده‌ی بابک‌زنجانی نوشته است احتمال آن وجود دارد که تمام اموال زنجانی در ترکیه که ثروتمندترین بازرگان ایرانی در این کشور قلمداد می شود، مصادره شود.
 
براساس گمانه‌زنی این روزنامه ارزش کل دارایی‌های زنجانی در ترکیه 14میلیارد دلار است که اگر برآورد این روزنامه درست باشد ارزش دارایی‌های زنجانی در ترکیه حدود یک‌پنجم بودجه‌ی کل کشور و 28برابر بودجه‌ی ساخت برج‌میلاد است.
 
زنجانی در اعترافاتش گفته است که فعالیت نفتی خودرا به ضمانت یک اعتبار 15میلیون یورویی در خارج از کشور آغاز کرده است که در حال حاظر وجود این اعتبار به اثبات نرسیده است.
 
براساس اعترافات زنجانی با 15میلیون یورو می‌توان نیمی از بودجه ی بیمارستان مغزواعصاب تهران را تامین کرد.
 
با تمام این صحبت‌ها در حال حاضر برآورد دقیقی از میزان دارایی‌های زنجانی در خارج‌از کشور و حتی داخل‌کشور وجود ندارد و گفته می‌شود زنجانی برای جلوگیری از خطر مصادره‌شدن بخشی از اموالش را به طور صوری به نام اشخاص دیگری واگذار کرده است و حال این وظیفه‌ی دستگاه دیپلماتیک کشور است که با رایزنی با مقامات کشور‌هایی که بابک‌زنجانی در آنها فعالیت اقتصادی داشته است درصدد بازگردانی این اموال به کشور تلاش کنیم.
 
گفتنی است،‌ چنانچه ثروت دوباره مردم ایران اگر از جیب‌های بابک زنجانی به بیت‌المال برگردد،‌ می‌توان، هزاران کیلومتر مسیر آسفالتی برای تردد ایرانیان به سایر شهر‌های ایران ایجاد کرد، بیش از 100 بیمارستان تخصصی سرطان در سراسر کشور تاسیس کرد تا دیگر شاهد جولان این بیماری کشنده نباشیم، ده‌ها هواپیما و کشتی برای بازرگانان و تاجران ایجاد کرد تا سرعت نقل و انتقالات افزایش  و هزینه‌ها کاهش و بازار سرمایه گذاری رونق داده شود، هزاران کلیومتر خط لوله آب‌رسانی کشاورزی و آشامیدنی به روستاها کشید تا دیگر شاهد تعطیلی این مناطق نباشیم و کلانشرها به خاطر این موضوع دچار صدمات جدی نشوند، می‌توان هزاران مدرسه در سراسر کشور ساخت و بیش از 10 استان را به طور کامل آباد کرد و با تاسیس صد‌ها کارخانه تولیدی و شرکت‌های فرآورده‌های نفتی میلیون‌ها جوان متمدن، باهوش و تلاشمند را مشغول به کار و از کاهش بی‌رویه طلاق در کشور جلوگیری کرد، صد‌‌ها مرکز ترک اعتیاد، نگهداری از کودکان بدسرپرست و کودکان معلول راه اندازی کرد تا دیگر خانواده‌ای نگران مشکلات فرزند مریضش نباشد، و هزاران مورد دیگر می‌شود انجام داد به شرط آنکه پول ‌های ملت عزیرمان از جیب‌های متهم بزرگ نفتی دوباره به بیت‌المال برگردد.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
قلی
Germany
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴
مساله رو ریز نکنید با پول بابک زنجانی های متعدد میتوان بخش عظیمی از فقر و فساد و اعتیاد رو کنترل کرد.
19
0
حمید
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۵
با سلام فقط میتونم بگم متاسفم واسه جوونای این کشور ک دارن تو افسردگی دست و پا میزنن فقط میگم متاسفم
بهاره باغ دسراف
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹
باسلام.باقسمتی ازداراییهای ایشان پاداش اخرخدمت فرهنگیان بازنشسته راپرداخت کنید
3
11
ساسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
جالب اینجاس که این پول برمیگرده اما هیچکدوم این کارا انجام نمیشه.
1
0
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰
پولهای دکه چی مثلا بهمنی ووووو............ الی ......................
13
0
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
همچین میگیدپول های بابک زنجانی که انگارارثیه ی پدریش است،مردحسابی پول های بیت المال که یک خیانتکاربه وطن باکمک بعضی هادزدیده است.بگواموال دزدیده شده ی بیت المال دیگه.
27
0
امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸
حتی منم میتونم کفش تن تاک بگیرم
0
0
امیر ولیدادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۹
و البته به شرطی که به جیب یکی دیگه مثل بابک زنجانی نره....که متاسفانه الان کشور پر شده از امثال زنجانی
1
0
موسی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰
سلام
فقط برا اینکه دیگه کسی جیب ملت رو خالی نکنه دادگاه حکم به زدن گردنش و بده ببینه خودش دارای هاش رو اعلام میکنه یا نه

باتشکر
1
0
ناشناس
United States of America
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۷
اصل اینه که کجاهای این مدیریت سوراخه که بابکها ازش میاد بیرون .
14
1
قرمز
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۸
چرا ما باید از فقر زیاد روزی یه وعده غذا اونم با بدبختی بخوریم چرا باید کفشرپامون دمپایی باشه اونم سه چهار بار ببریم کفاشی بدوزیم تا کفش داشته لاشیم چرا این کثافتها اعدام نمیشن تا کسی حق کسی رو نخوره وکسی نخواد برای یه لقمه نون بره کمیته امداد و اونجا هزار توهین بفهمه تا یه ززره صدقه بگیره شما مسعولین نظامم جلو خدا مسعولید
10
1
hady
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۹
فك ميكني آدمای ديگه كه بجاي زنجاني بيان بهترن؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۹
حالا میفهمم چرا خزانه مملکت خالی شده.....سوراخ موش داره و موشهای گرسنه اونجا جولان میدند و نگهبانان خزانه هم خوااااااااااااب!
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۹
شکم تان را صابون نزنید!!!این دولت با پولهای بابک و....هواپیمای وی آی پی برای سفر به نیویورک می خرد!
1
0
سامان
Germany
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۹
اگه راست میگید با بدهی های ازاد شده این کار رو بکنید اونایی که کلید داشتن بازار رو به این رکود کشیدن تا بگن تورم نقطه به نقطه اومده پایین
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲
از اين دولت ابي براي مردم گرم نميشه
1
0
سید رضا احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۹
سلام شرمنده ولی اگر پولها تو بانک های خارج از کشور بمونه بهتره ، تا خدای نکرده یه اختلاص جدید ، یه هواپیمای تشریفاتی جدید ، به چند نفر وام میلیاردی جدید رونمایی نشه. مطمئن باشید یه متر اسفالت هم برای شما و نه یه سانت بیمارستان هم نمیسازن. با اون چند میلیارد پود بلوکه شده که برگشت چکار کردن.
1
0
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۶
بسیار ساده لوحانه است که بگوئیم بابک در این قضیه تنهاست . اگر محاکمه ای هست بابکها نیز باید محاکمه شوند . اگر این بابکها نبودند که بابک بابک نمیشد . وقتی نظام اداره ای شفاف نباشد و با تسامح و باری بهر جهت با امور بر خورد شود و مصالح شخصی بر مصالح عام رجحان گیرد باید منتظر شهرام جزایریها ٰ‌ مه آفریدها ‌ٰ بابکها و ..............تازه این قلهء‌ کوه است شاید بدنهء این کوه یخی زیر آب باشد که ما آنرا نمیبینیم .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار