کد خبر:۴۴۹۱۵۰
کدخدائی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

ایران می‌تواند به عربستان درخواست نبش قبر را بدهد

سخنگوی سابق سورای نگهبان گفت: بر اساس عرف بین‌الملل و اسناد متعدد حقوقی که در این زمینه در دست است جمهوری اسلامی می‌تواند درخواست نبش قبر جان باخته‌گان به خاک سپرده شده در عربستان را داشته باشد.

عباسعلی کدخدائی سخنگوی سابق سورای نگهبان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به دفن برخی حجاج ایرانی درکنارسایر حجاج درعربستان اظهار داشت:جمهوری اسلامی پیکیری خواهد کرد که سرنوشت تمام مفقودین روشن شودواگر جنازه ای در عربستان همراه با جنازه سایر حجاج دفن شده باشد از راه علمی و پزشکی قانونی امکان نبش قبرو انتقال به ایران وجود دارد.

 

وی ادامه داد:به هرحال دولت عربستان موظف است وضعیت این افراد را روشن کند و نمی تواند از این وظیفه شانه خالی کند.

 

 

سخنگوی سابق سورای نگهبان با اشاره به عرف بین الملی حاکم در این روند گفت: بر اساس عرف بین الملل و اسناد متعدد حقوقی که در این زمینه در دست است جمهوری اسلامی می تواند درخواست نبش قبر جان باخته گان به خاک سپرده شده در عربستان را داشته باشد و دولت سعودی نیز موظف به پاسخ گویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۳
اگه راست میگن خوب درخواست بدن دیگه.....اقتدار رو تنها که نباید رهبری نشون بده ....شما هم یه هواری سرشون بکشید خوب...
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار