آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۶۳۹

کفاشیان از رئیس کنفدراسیون فوتبال برزیل تشکر کرد

رئیس فدراسیون فوتبال ایران طی نامه‌ای از رئیس کنفدراسیون فوتبال برزیل بابت ارسال گزارش آخرین دستاورد‌های این کنفدراسیون تشکر کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علی کفاشیان با ارسال پیامی به مارکو پولو دل نِرو، از وی به خاطر ارسال گزارش آخرین دستاوردهای کنفدراسیون فوتبال برزیل تشکر و قدردانی کرد.

 

رئیس فدراسیون فوتبال ایران در نامه ارسالی خود نوشت:

 

«من از طرف فدراسیون فوتبال ایران به خاطر ارسال گزارش عملکرد و آخرین دستاوردهای کنفدراسیون فوتبال برزیل تشکر و قدردانی می‌کنم. جا دارد تا در این زمان، یکصدمین سالگرد تأسیس کنفدراسیون فوتبال برزیل را تبریک گفته و اعلام کنم که فدراسیون فوتبال ایران مشتاق به توسعه روابط و ایجاد همکاری‌های دوجانبه با آن کنفدراسیون است.

 

همچنین سه نسخه از گزارش عملکرد فدراسیون فوتبال ایران در سال 2015 را به پیوست ارسال کرده‌ایم. یکبار دیگر از توجه شما بسیار تشکر کرده و امیدوارم همکاری‌هایمان با شما ادامه پیدا کند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار