آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۰۹۱۴
هفته هشتم لیگ برتر

راه آهن استقلال اهواز را ۵تایی کرد/ پیروزی ذوب آهن و توقف سپاهان و گسترش فولاد

تیم فوتبال راه آهن مقابل استقلال اهواز به پیروزی پر گل رسید. ذوب آهن از سد سایپا گذشت و سپاهان و گسترش فولاد در خانه متوقف شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران امروز از ساعت 15 و 45 دقیقه با برگزاری 2 مسابقه به صورت همزمان دنبال شد.

نتیجه این بازی‌ها به شرح زیر است:

راه آهن  5 - استقلال اهواز صفر

گل‌ها: امین منوچهری دقیقه 11، مهرداد محمدی دقیقه 24 و 71، بهادر عبدی 91، امیر حسین کریمی 98

 

سپاهان یک - سیاه‌جامگان یک

گل‌ها: مهدی شریفی 45+1 سپاهان، بهروز افشار دقیقه 67 سیاه‌جامگان

 

گسترش فولاد یک - نفت تهران یک

گل‌ها: آلویس نونگ دقیقه 47 نفت تهران، امید نظامی‌پور 67 گسترش فولاد

 

سایپا صفر - ذوب آهن یک

گل‌ها: مسعود حسن‌زاده 16

با این تساوی سپاهان 15 امتیازی شد و هم امتیاز با استقلال خوزستان به دلیل تفاضل گل بهتر در رده دوم جای گرفت. سیا‌ه‌جامگان هم هفت امتیازی شد و به دلیل تفاضل گل بهتر به جایگاه یازدهم صعود کرد.

 

راه آهن با برد امروز 9 امتیازی شد و به رده دهم صعود کرد. استقلال اهواز هم با همان 5 به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به نفت تهران به رده پانزدهم سقوط کرد.

 

نفت تهران 5 امتیازی شد و با یک پله صعود در رده چهاردهم جای گرفت. شاگردان علیرضا منصوریان در هشت هفته‌ ابتدایی هنوز بردی به دست نیاوردند.

گسترش فولاد هم با 12 امتیاز در رده هفتم باقی ماند.

ذوب آهن 14 امتیازی شد و در رده چهارم جدول جای گرفت سایپا هم با 13 امتیاز به رده پنجم سقوط کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار