کد خبر:۴۵۱۶۹
رئيس دبيرخانه سومين جشنواره بين المللي فارابي:
جشنواره فارابي مهمترين واقعه علمي پژوهشي كشور است
رئيس دبيرخانه سومين جشنواره بينالمللي فارابي گفت: جشنواره بينالمللي فارابي به عنوان مهمترين واقعه علمي پژوهشي كشور با برگزاري جشنواره در سه سال متوالي به مرحله تصويب رسيده است.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر علي اكبر عليخاني طي سخنراني در دومين جشنواره بين المللي فارابي كه در سالن اجلاس سران برگزار شد، ضمن قدرداني از دكتر محمد مهدي زاهدي، وزير علوم سابق گفت: جشنواره بين المللي فارابي با حمايت و پشتيباني دكتر زاهدي شكل گرفته است.
وي جشنواره بين المللي فارابي را مهمترين واقعه علمي پژوهشي كشور خواند و افزود: هم اكنون جشنواره بين المللي فارابي به تصويب رسيده و در بخشهاي داخلي به طور مجزا تعريف شده و از آيين نامه و شرح وظايف مصوب برخوردار شده است.
رئيس دبيرخانه سومين جشنواره بينالمللي فارابي يادآور شد: لازم است دانشمندان و بزرگان علوم انساني كشور پيش قدم شده و در جهت بومي سازي و كاربردي سازي رشد علوم انساني بكوشند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.