آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۳۲۴۱
هفته نهم لالیگا اسپانیا

پیروزی رئال مادرید در خانه سلتا ویگو

در تک بازی برگزار شده از دومین شب هفته نهم لالیگا اسپانیا، رئال مادرید در خانه سلتا به پیروزی سه بر یک دست یافت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا موفق شد تیم دوم لالیگا، سلتاویگو را در خانه این تیم شکست دهد.

 

در این دیدار مردان رافائل بنیتس با آرایشی تدافعی وارد میدان شدند و میانه زمین را تحت کنترل خود داشتند. کریستیانو رونالدو در دقیقه 8 بازی موفق شد دروازه حریف را باز کند و این گل، موتور گلزنی مادرید را روشن کرد، نولیتو تک ستاره سلتا زحمت زیادی کشید تا شاید بازی را طوری دیگری ورق بزند اما این دانیلو، ستاره برزیلی رئال مادرید بود که با هوشیاری گل دم تیمش را در دقیقه 23 ثبت کرد. رئال مادرید با این برتری به نیمه مربیان رسید و اخراج گوستاوو کابرال کم تجربه در دقیقه 58 بازی اوضاع را برای تیم میزبان بدتر از قبل کرد.

 

مادرید موقعیتهای زیادی را از دست داد و شاید اگر کیلور ناواس نبود، حداقل دو گل تا دقیقه 80 بازی از حریف خود دریافت می‌کرد، بازی تدافعی رئال مادرید آنقدر ادامه پیدا کرد تا نولیتوی با انگیزه بالاخره در دقیه 85 دروازه ناواس را باز کرد.

 

 

پس از این گل امید سلتا برای رسیدن به یک تساوی خانگی بسیار پررنگ شد اما هر چه زد بر در بسته خورد تا این که مارسلو ستاره برزیلی رئال مادرید در دقیقه 90 گل سوم مادرید را هم به ثمر رساند تا مردان بنیتس به یک پیروزی شیرین خارج از خانه دست پیدا کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار