کد خبر:۴۵۳۸۵۸
والیبال جام باشگاه‌های جهان - برزیل

سرمربی الاهلی: پیشرفت والیبال ایران حیرت انگیز است

سرمربی تیم والیبال الاهلی با بیان اینکه پیشرفت والیبال ایران غافلگیر کننده است، گفت: بازی با پیکان دیداری تعیین کننده و فینالی زودرس است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، احمد زکریا در نشست قبل از مسابقه با تیم پیکان در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های جهان گفت: موفقیت والیبال ایران واقعیتی است که نمی‌توان انکار کرد؛ البته نمی‌دانم چرا تیم ایران در جام جهانی دچار افت شد، اما در مجموع ایران یکی از تیم‌های قابل احترام دنیا است و مطمناً این اتفاق به یک باره نیفتاده است.

 

وی در مورد شناختش از پیکان افزود: خیلی تلاش کردیم تا فیلمی از بازی‌های این تیم به دست آوریم، اما موفق نشدیم. اطلاعات ما بیشتر روی بازیکنانی است که در تیم ملی شما بازی کردند و می‌دانیم که دو بازیکن بلغاری و ایتالیایی دارد.

 

سرمربی تیم والیبال الاهلی در مورد پیش‌بینی‌اش از بازی مقابل پیکان گفت: بازی سختی خواهد بود و هر دو تیم برای برد به میدان می‌روند. از نگاه خودم این دیدار را یک فینال قلمداد می‌کنم و این را هم می‌دانم که تیم برنده 90 درصد راه صعود را طی می‌کند.

 

زکریا در مورد وضعیت والیبال مصر هم گفت: والیبال مصر پس از وقفه‌ای چند ساله دوباره در حال اوج گیری است و جوانان خوبی در حال پرورش هستند.

 

یازدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های جهان با حضور 6 تیم پیکان ایران (نماینده آسیا)، زنیت کازان روسیه(نماینده اروپا)، کاپیتانس دآرسیبوی پورتو ریکو (نماینده نورسکا)، الاهلی مصر (نماینده آفریقا)، یو پی سی ان آرژانتین (نماینده آمریکای جنوبی) و سادا کروزیروی برزیل(میزبان مسابقات) از پنجم تا نهم آبان ماه پیگیری می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار