ابتکار: نمایندگان مجلس کارکنان محیط زیست را تحریک کرده‌اند/ تجمع کارکنان این سازمان صددرصد سیاسی است
کد خبر:۴۵۴۷۶۵

ابتکار: نمایندگان مجلس کارکنان محیط زیست را تحریک کرده‌اند/ تجمع کارکنان این سازمان صددرصد سیاسی است

رئیس سازمان محیط‌زیست در واکنش به تجمع کارکنان این سازمان در گفتگو با ایران افزود: استخدام ۲۴۰ نیرو در این سازمان کذب است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان محیط‌زیست در واکنش به تجمع کارکنان این سازمان در گفتگو با ایران افزود: استخدام ۲۴۰ نیرو در این سازمان کذب است.

 

 ابتکار گفت: برخي نمايندگان مجلس کارکنان سازمان محيط‌زيست را تحريک به اعتصاب کردند و تجمع کارکنان اين سازمان صددرصد سياسي است.


رئيس سازمان محيط‌زيست در واکنش به تجمع کارکنان اين سازمان در گفتگو با ايران افزود: استخدام ۲۴۰ نيرو در اين سازمان کذب است.

 

ابتکار افزود: الان چندمين نوبت است که با اغراض سياسي يک جناح خاص با رسانه‌هايي که دارند از جمله روزنامه ها و خبرگزاري‌هاي خاص از شرايط محيط زيست کاملاً بهره‌برداري سياسي مي‌کنند و سعي در القاي ناکارآمدي و ناتواني دارند. درحالي که اين مسأله دقيقاً سياسي کردن فضاي سازماني است که به خاطر کم کاري‌ها و بي‌توجهي‌هاي گذشته فشار زيادي روي آن است.

 

منبع: نسیم

نظرات شما
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
صداقت شما در برخورد با خودرو سازان کاملا برای ملت بقیه قضایا را مسخص کرده و میکند زیاد جوش صداقت نزنید خانوم
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار