آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۴۷۶۷

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی مشخص شد

غلامرضا نوروزی با کسب ۲۹ رای در مجمع انتخاباتی فدراسیون پزشکی - ورزشی برای ۴ سال به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرانجام بعد از یک سال، مجمع انتخاباتی فدراسیون پزشکی - ورزشی از ساعت 10 صبح امروز (چهارشنبه) در آکادمی ملی المپیک به ریاست عبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی وزیر ورزش برگزار شد. شاهرخ شهنازی نیز به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک و حسنی خو، مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان نیز در مجمع حضور پیدا کرده بود.

 

روز گذشته لطفعلی پورکاظمی که سال‌ها در این فدراسیون فعالیت می‌کرد به دلیل بیماری از حضور در انتخابات انصراف داد. اسدی، دبیرکل فدراسیون فوتبال نیز چند روز پیش انصراف داده بود.

 

یوسف مقدس تبریزی، خشایار ثابتی، توحید سیف برقی و هوشنگ اسماعیلی هم از حضور در مجمع انصراف دادند تا این رقابت بین 7 کاندیدا برگزار شود که در دور اول غلامرضا نوروزی 20 رای، ابراهیم خادم 14 رای کسب کرد، احمد هاشمیان 6 رای، رضا شفاعت یک رای کسب کردند. ذوعلم و سلمان‌نژاد رای کسب نکردند.

 

به این ترتیب نوروزی و خادم به دور دوم انتخابات راه یافتند که در نهایت نوروزی با 29 رای به عنوان رئیس برای 4 سال انتخاب شد. خادم هم 11 رای کسب کرد.

 

نماینده خراسان رضوی در دور دوم حضور نداشت.

 

احمد فائقی، رامین کردی و سید رضا میر ابوطالب از غائبین مجمع بودند.

 

به گزارش فارس، امیر حسین براتی یکی از نامزدهای مجمع با نیم ساعت تاخیر وارد شد که پیش از این اعلام شده بود وی در نشست امروز غایب است که بعد از عنوان این موضوع وی وارد مجمع شد.

 

نصرالله سجادی معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش به دلیل بیماری در مجمع امروز حضور ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار