آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۷۳۴۲

اخباری کوتاه از سرخ‌پوشان پایتخت

مسئولان باشگاه پرسپولیس طی نامه‌نگاری‌هایی با مسئولان باشگاه هما خواستار در اختیار گرفتن زمین تمرین این باشگاه برای چند هفته‌ای شده‌اند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از آنجایی که قرار است طی روزهای آینده ورزشگاه درفشی‌فر که محل تمرین تیم فوتبال پرسپولیس است زیر کشت برود مسئولان این باشگاه رایزنی‌هایی را با چند زمین انجام دادند تا در مدتی که درفشی‌فر زیر کشت است تمرینات پرسپولیس بدون مشکل و دغدغه خاصی برگزار شود.

 

در همین رابطه برانکو از چند زمین را در محدوده غرب تهران بازدید کرده و به نظر می‌رسد زمین تمرین تیم هما که در ابتدای ورودی فروگاه مهرآباد قرار دارد مورد پسند سرمربی سرخپوشان قرار گرفته و احتمالا تمرین پرسپولیس به این زمین منتقل خواهد شد.

 

در همین رابطه مسئولان باشگاه پرسپولیس نامه‌نگاری‌هایی را با مسئولان باشگاه هما انجام دادند و به نظر می‌رسد بعد از توافق نهایی تمرینات تیم پرسپولیس تا اصلاح چمن ورزشگاه درفشی‌فر به زمین ورزشگاه هما منتقل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار